На подвір'ї у Яровиці облаштують баскетбольне поле

20 Листопада 2019, 14:38
2479

Європейські тенденції в архітектурі, новітні технології у будівництві, екологічність матеріалів, функціональність площ, комфортні умови проживання – це основа концепції Яровиці.

На закритій внутрішній території Яровиці, затишно та безпечно. Завдяки наявності підземного паркінгу, внутрішній двір звільняється для прогулянок, розваг та відпочинку. Для малечі уже облаштовані ігрові майданчики з сучасним обладнанням. Для приємних посиденьок ландшафтний дизайн з арт-інсталяціями.


 

Яровиця активно просуває ідеї здорового способу життя серед мешканців.

Читайте також: Чорна п'ятниця у Яровиці – три дні шалених знижок

Для дорослих та підлітків тут облаштують спортивні майданчики.


 

Забудовники хочуть, щоб кожен житель міг вільно займатися спортом. Встановлюють нові вуличні тренажери, що дають можливість кожному охочому тримати себе у відмінній формі. Необов'язково займатися професійно спортом, щоб завжди мати гарний вигляд. Досить регулярно тренуватись та бувати на свіжому повітрі.


 

Встановлені найрізноманітніші типи тренажерів для різних груп м'язів, прості та зрозумілі, якими можна буде інтуїтивно скористатися з першого разу без допомоги фахівця.

Читайте також: Енергоефективність у Яровиці – перевірена досвідом

Мешканці Яровиці зможуть відволіктись від насиченого міського життя і, наприклад, пограти з друзями у баскетбол чи волейбол, для цього ми спеціально облаштовуємо поле.


 

Любите пікніки з друзями чи родинною? Чудово! Для вас створять атмосферні зони відпочинку з багатофункціональним барбекю, зручними лавами та красивими клумбами.

Контактний телефон: 050 402 05 05

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024