У Луцьку розкажуть про ТОП-10 змін для бізнесу у 2020 році

28 Листопада 2019, 11:15
У Луцьку розкажуть про ТОП-10 змін для бізнесу 1698
У Луцьку розкажуть про ТОП-10 змін для бізнесу

Власників бізнесу, інтернет-магазинів, керівників суб’єктів господарювання, юристів, ФОПів та тих, хто тільки планує зареєструвати ФОП і почати власну справу запрошують обговорити, як провести 2020 рік без перевірок та розібратись в новаціях закону.

Подія відбудеться у коворкінгу Passage Interdit 28 листопада о 18:30. Про це повідомляють організатори – агентство digital маркетингу №1 у Західній Україні Artefaсt.St.

Спікеркою на події буде Ірина Олейник адвокатка, керуюча партнерка ТОВ ІЮК Аскольд. Досвід практичної діяльності по спеціальності 17 років. Спеціалізація: податкові та митні спори, захист бізнесу від неправомірних дій фіскальних органів, судова практика.

Під час виступу Ірина розповість, чого варто остерігатися підприємцям, а особливо інтернет-магазинам та до чого бути готовим:
- планові та позапланові перевірки: підстави та первинна стратегія захисту
- умови допуску до податкової перевірки. Правові аспекти обов'язку платника за видами перевірок
- відмова від перевірки і недопуск до перевірки. У чому суть?
- «зустрічаємо» правильно. Покроковий алгоритм дій, юридичні лайфхаки
- тактичні помилки допуску та їх наслідки – альтернативний спосіб захисту. Законний недопуск
- топ-10 змін для бізнесу у 2020: (електронні чеки та кешбек, касові апарати, зміни у податковій відповідальності та інше). Що це все означає на практиці.

«Імовірність перевірки у багатьох викликає далеко не позитивні емоції. Ви теж поділяєте цю пересторогу та переймаєтеся, що не все так ідеально, як могло б бути? Ми вирішили заспокоїти вас і розповісти про юридичні лайфхаки уникнення перевірки, а також зорієнтувати щодо законодавчих новацій в роботі, яких після активної роботи моноради немало та що ці новації практично означатимуть. Попереджений означає озброєний, правильно?» – інформують організатори.

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2pr5DxW.

Подія у facebook: https://www.facebook.com/events/545623079319766/.


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024