Рівненська ОТГ: на засіданні сесії депутати ділили кошти

21 Листопада 2019, 11:36
Засідання сесії 1323
Засідання сесії

У Рівненському будинку культури, що на Любомльщині, відбулася сесія, якій розглянули 32 питання.

Про це повідомляють на сайті Рівненської громади.

Перед початком роботи присутні заслухали інформацію представника компанії SWEETAPP, який ознайомив із системою електронного поіменного голосування для органів місцевого самоврядування – «Єдність». Олексій Коломієць візуально показав, як працює система, та залишив інформацію для роздумів. Отож, чи голосуватимуть наші депутати руками, чи прийматимуть рішення за допомогою планшетів – вирішувати їм.

Роботу депутати розпочали із озвучення своїх запитів, звернень та перейшли до розгляду питань порядку денного.

У ході роботи депутати затвердили Програму інформатизації Рівненської сільської ради та Програму забезпечення особистої безпеки громадян, безпеки дорожнього руху та протидії злочинності на території Рівненської сільської ради, розглянули ряд земельних та інших не менш важливих питань.

Особливу увагу депутати приділили питанню щодо внесення змін до бюджету ОТГ на 2019 рік, всього розподілили 1,8 мільйона гривень. 

Трохи більше 900 тисяч гривень спрямували на виготовлення генпланів населених пунктів сільської ради (с. Будники, с. Миловань, с. Сокіл, с. Новоугрузьке); 171 тисячу ривень – на придбання гематологічного аналізатора для амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Гуща; 190 тисяч для на ремонту ФАПу у селі Полапи; 125 тисяч – на капітальний ремонт будівлі клубу села Підлісся; 50 тисяч гривень для придбання звукопідсилюючої апаратури в Рівненський ліцей; 30 тисяч на фінансову підтримку комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любомльської міської ради; майже 336 тисяч на інші соціальні об’єкти та потреби.

Також було перерозподілено кошти в сумі 110 тисяч гривень. на придбання подарунків  для дітей до новорічних свят.

Всі питання порядку денного попередньо були обговорені на профільних комісіях, де депутати попрацювали досить плідно, тому на засіданні майже всі питання були прийняті одноголосно.










 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024