Оголосили конкурс проєктів, що реалізовуватимуть за кошти ДФРР у 2020 році

21 Листопада 2019, 14:50
Гроші на проєкти 1789
Гроші на проєкти

Оголосили попередній конкурсний відбір інвестиційних програм (проєктів) регіонального розвитку, що можуть реалізувати у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Інформує департамент економіки та європейської інтеграції на сайті Волинської ОДА.

Проєкти можна подавати за напрямками:

1. Розвиток людського потенціалу

2. Волинь туристична

3. Економіка сталого розвитку

4. Місцева енергетика

5. Волинське село

6. Розвиток спортивної інфраструктури

7. Енергозбереження державних і комунальних навчальних та медичних закладів

У відборі беруть участь подані в установленому законодавством порядку місцевими і центральними органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування (далі – заявники) інвестиційні програми і проєкти.

Умовами спрямування коштів державного фонду регіонального розвитку є фінансування інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку (у тому числі проєктів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад), що мають на меті розвиток регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних парків, спортивної інфраструктури і відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку та відповідних регіональних стратегіях розвитку.

Основними умовами відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проєктів є їх відповідність вищезазначеному пункту, а також таким критеріям:

1) для проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проєктної документації;

2) співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

3) спроможність суб’єктів на фінансування об’єктів, яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів;

4) загальна кошторисна вартість проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 5 тисяч гривень, а для інших проєктів – понад 1 тисяча гривень.

Для участі у відборі заявники у визначений в оголошенні строк подають регіональній комісії інвестиційні проєкти за формою, встановленою Мінрегіоном (наказ Мінрегіону України від 24.04.2015 №80, із змінами), а також документи за переліком, встановленим зазначеним Міністерством, які підписуються заявником.

Інформація про інвестиційні програми і проєкти регіонального розвитку, що подана заявником регіональній комісії, оприлюднюється ним на відповідній сторінці офіційного веб-сайту Мінрегіону http://dfrr.minregion.gov.ua до початку проведення оцінки та відбору  8 грудня 2019 року.

Документи подаються до 02 грудня 2019 року включно.

Документи надавати за адресою: м.Луцьк, Київський майдан,9 (4 поверх, каб. 406), департамент економіки та європейської інтеграції облдержадміністрації.

Телефон для довідок: 778202, (095) 4259687, електронна пошта: [email protected].

Додаток: Переліки технічних завдань (завантажити).

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024