Як ратнівчанка стала успішною бізнеследі

22 Листопада 2019, 13:19
Ірина Бондар 1140
Ірина Бондар

Колишня безробітна із Ратного Ірина Бондар започаткувала власний прибутковий бізнес.

Про пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

У 1999 році вона закінчила Львівську комерційну академію за спеціальністю економіка підприємства. Потім працювала у приватному акціонерному товаристві «Волиньгаз» Ратнівського управління з газопостачання, а після звільнення звернулася по допомогу до Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

На момент звернення пані Ірини до служби зайнятості, вакансій, які б задовільнили вимоги пошукачки роботи, не було. Тому жінка почала активно відвідувати семінари, орієнтовані на відкриття підприємницької діяльності.

Читайте також: Ратнівчанин поділився секретами вирощування фундука

Після проходження профдіагностичного тестування на виявлення підприємницького потенціалу, Ірина Бондар вирішила відкрити власну справу. Далі було навчання на курсах «Підприємець-початківець», Ірина Бондар отримала нові знання з ведення бізнесу та пройшла базові етапи формування бізнес-плану.

Після успішного навчання пані Ірина захистила бізнес-план. А в грудні 2011 року зареєструвалася як фізична особа-підприємець, отримавши одноразову виплату допомоги по безробіттю для відкриття підприємницької діяльності.

Ірина Бондар відкрила магазин із продажу газових і твердопаливних котлів та аксесуарів до них. Окрім того, підприємиця має великий вибір сантехніки та чималий спектр послуг для її встановлення.

Читайте також: Як безробітна ратнівчанка стала успішною власницею популярних перукарень у районі

Маючи власний бізнес, пані Ірина продовжує тісно співпрацювати з Ратнівською районною філією Волинського ОЦЗ вже як роботодавець. Жінка бачить перспективу розвитку сімейної справи та відчуває впевненість у завтрашньому дні. Бажаємо їй успіху та якісного росту.

«Найскладніше – розпочати діяти. Все інше залежить тільки від наполегливості», – зазначає Ірина Бондар
 

Ірина Бондар
Ірина Бондар

Читайте також:  Вперто та наполегливо йшов до своєї мети: як безробітний учасник АТО знайшов роботу

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024