Як шукають роботу працівникам, яких скоротять у Любомльській РДА

22 Листопада 2019, 15:00
Зустріч з керівництвом та працівниками Любомльської РДА 989
Зустріч з керівництвом та працівниками Любомльської РДА

Фахівці Любомльського центру зайнятості продовжують проводити заходи, спрямовані на профілактику безробіття у зв'язку із запланованим звільненням працівників райдержадміністрації та її управліннях і відділах.

У середу, 20 листопада, провели зустріч з керівництвом та працівниками Любомльської РДА,  повідомляють на сторінці-facebook центру зайнятості. 

Голова адміністрації Олександр Устименко зазначив, що незважаючи на невизначеність на сьогоднішній день із майбутнім штатним розписом, процесу вивільнення не уникнути. Для того, щоб якомога більше пом’якшити цей процес, на допомогу прийде служба зайнятості.

Директор Любомльської районної філії Волинського ОЦЗ Юрій Ліпич наголосив, що не потрібно чекати моменту звільнення, фахівці служби зайнятості вже сьогодні готові провести профілювання, підібрати прийнятні варіанти роботи як у Любомльському районі, так і за його межами, у разі віддаленого працевлаштування допоможуть поспілкуватися з роботодавцем шляхом скайп-співбесіди.

Читайте також: Працівників Любомльської РДА, які потраплять під скорочення, працевлаштують

Заступниця директора Леся Матяшук ознайомила присутніх з комплексом послуг, які надає державна служба зайнятості, особливостями призначення та виплати допомоги по безробіттю.

На наступній зустрічі домовились провести анкетування працівників, які будуть фактично вивільнені, для з’ясування їх намірів щодо подальшої зайнятості.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024