На Волині працюють над визначенням стратегічних та операційних цілей

26 Листопада 2019, 17:43
Фото ілюстративне 1045
Фото ілюстративне

Стратегічні та операційні цілі обговорили під час засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Волинської області на період з 2020 до 2027 року.

Від стратегій регіонального розвитку залежатиме фінансова державна підтримка у наступних кілька років. На цьому наголошував перший заступник міністра розвитку громад і територій України Дмитро Живицький, йдеться на айті Волинської ОДА.

Тож в області щотижня збираються члени робочої групи і працюють над визначенням стратегічної мети, стратегічних та операційних цілей. До чергової зустрічі начальник департаменту економічного розвитку та європейської інтеграції ОДА Ігор Чуліпа підготував та представив проєкт з врахуванням конструктивних пропозицій минулої наради.


 

«На базі цих пріоритетів і стратегічних цілей буде сформовано План заходів з реалізації Стратегії, в який будуть включені стратегічні проекти, що будуть мати економічний і соціальний ефект, високу додану вартість для територій і громад, а також будуть давати ефект після закінчення їх реалізації. Тому головним завданням сьогоднішнього засідання є  визначення стратегічних і операційних цілей», - зауважив т.в.о. голови облдержадміністрації Олександр Киричук.

Затим приступили до обговорення кожної стратегічної цілі. До слова, їх пропонується кілька: розвиток агропромислового сектора, розвиток людського капіталу та підвищення якості життя населення, створення умов для комфортного та безпечного проживання волинян, конкурентно спроможна економіка регіону, ефективна регіональна енергетика та розвиток транскордонного співробітництва.

Читайте також: Які громади Волині відібрали для участі у проєкті, що фінансується Нідерландами

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024