Українцям розкрили таємницю економного гардеробу

07 Грудня 2019, 15:26
фото ілюстративне 1226
фото ілюстративне

У Нацбанку порадили, як стежити за останніми трендами моди без шкоди для гаманця.

Про це пишуть на сторінці відомства у Facebook.

Розкриваємо таємниці економного гардеробу:

  • Мисліть глобально та плануйте бюджет.

Визначте, скільки ви можете витрачати на оновлення гардеробу щомісяця та щороку. Встановивши конкретну суму грошей на шопінг, ви уникнете перевитрати і робитимете покупки усвідомлено.

  • Попередньо оцініть вартість та якість речей, які хочете купити.

Пройдіться по магазинах без грошей, щоб вибрати щось справді варте уваги і уникнути необдуманих покупок. Поверніться знову лише по ті речі, які сподобались найбільше.

  • Надавайте перевагу якісним речам.

Врахуйте, що дешевий одяг і взуття швидко зношується, водночас якісні чоботи чи вовняне пальто здатні прослужити роки своєму власникові.

  • Купуйте одяг та взуття в інтернеті.

Необмежений асортимент, економія часу та товари з великими знижками – це про покупки онлайн. Щоб уникнути непорозумінь, обирайте інтернет-магазини із можливість повернення одягу, що вам не підійшов.

  • Продайте зайвий одяг.

Проведіть ревізію у своїй шафі та визначте, які речі ви вже не носите і ніколи не будете носити. Продавши їх, ви додаткові отримаєте гроші на новий гардероб.

  •  Заощаджуйте гроші на брендові речі.

Мрієте про сумку Chanel, туфлі Christian Louboutin чи плаття від Жана-Поля Готьє? Відкладайте невелику суму грошей із кожної зарплати. Такі інвестиції не вдарять по вашому бюджету і зовсім скоро ви зможете придбати бажану річ, – йдетьс у дописі.

Читати також: Платоспроможні банки України отримали понад 52 мільярда гривень прибутку

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024