Новий продукт Modern-Eхро – етикетувальник TagPad

30 Листопада 2019, 12:31
Новий продукт Modern-Eхро – етикетувальник TagPad 2035
Новий продукт Modern-Eхро – етикетувальник TagPad

Етикетувальник TagPad для хлібопекарських виробів, розроблений Modern-Eхро разом із MINT, інноваційною компанією, що входить до групи, уже у продажу на ринку України.

TagPad автоматизовує процес купівлі у магазині: більше не потрібно витрачати час на пошуки торбинки з відповідним штрих-кодом. Достатньо правильно вказати назву або код товару і етикетувальник миттєво надрукує наліпку. Інформують а сайті Modern-Eхро.

TagPad істотно зменшує навантаження на працівників зони хлібопекарських виробів, він простий у користуванні, ергономічний та, завдяки мінімалістичному дизайну, легко вписується в торговий простір будь-якого магазину. Також одна з переваг TagPad – мінімум часу очікування на касі.

Може бути як самостійною одиницею обладнання, так і частиною стелажної забудови у бажаній для клієнта гамі кольорів.

Інноваційна компанія MINT розробляла програмне забезпечення TagPad. Його можна налаштовувати під зручну для ритейлера операційну систему. Розміри та розширення POS-дисплею – кастомізовані.

Modern-Expo займалася виготовленням хардової частини етикетувальника, враховуючи побажання стосовно ергономіки та зручності. Наприклад, завдяки перфорованій стійці, дисплей покупця, корзинки та гачки для торбинок можна розмістити на оптимально зручній для клієнта висоті.

Розробка вже пройшла випробування та отримала чудові відгуки відвідувачів у магазинах мереж «Алма», «Рукавичка», «Наш край», «Фора». Ще одна його удосконалена версія буде представлена на міжнародній виставці EuroShop 16-20 лютого у Дюссельдорфі, на стенді Modern-Expo 13/B15!

Та вперше TagPad розробили для задоволення клієнтських потреб «Сільпо». Вже зараз етикетувальник успішно виконує свою роботу в понад сотні магазинів мережі. Зокрема й у новому супермаркеті в Луцьку, який нещодавно відкрився у торговельному центрі «Імідж».

До слова, новий супермаркет Сільпо, виконаний у стилістиці поп-арту, має площу 1270 метрів кв, і, крім етикетувальника, обладнаний також іншим торговельним обладнанням від Modern-Eхро. Як-от касовими боксами ОКР зі спеціальним захистом сканера, вхідною групою та торговими стелажами FS, особливістю яких є те, що вони облаштовані однією середньою стінкою замість двох задніх. Це забезпечує ефективне використання простору торговельного залу та дає можливість оптимально розміщувати товар на полицях стелажної системи.

Читайте також: Холодильне обладнання Modern-Expo  – вже в румунському Supeco



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024