Понад 56 тисяч волинян зареєструвалися в Особистому кабінеті на сайті 104.ua

03 Грудня 2019, 10:52
Фото ілюстративне 2044
Фото ілюстративне

За чотири роки функціонування онлайн-сервісу «Особистий кабінет» на сайті 104.ua близько 56 тисяч споживачів дистанційно вирішують усі газові питання, не відвідуючи при цьому компанію.

Крім Особистого кабінету, АТ «Волиньгаз» активно впроваджує й інші сучасні онлайн-сервіси, щоб споживачі могли в зручних домашніх умовах дистанційно спілкуватися з газорозподільною компанією. Наприклад, мобільні додатки для усіх різновидів гаджетів, СМС-інформування, електронна пошта, Контакт-центр, вайбер-боти тощо. Однак, найзатребуванішим та найінформативнішим є Особистий кабінет на сайті 104.ua.

«Лише за кілька років ми стали справді сервісною компанією, адже за короткий час практично ліквідували черги, натомість, запропонували близько десятка дистанційних видів взаємодії з Волиньгазом. Разом із тим, у разі потреби, споживачі завжди можуть прийти і в наші сучасні Центри обслуговування клієнтів, які вже діють у п'яти найбільших містах та районах області», – інформує голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.  

Тому споживачам газу не потрібно чекати паперового рахунку за газ, а вчасно отримувати його у своєму Особистому кабінеті. Зареєструватися можна на сайті 104.ua у розділі «Реєстрація».  Для цього потрібно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ.  

Читайте також: Цьогоріч Волиньгаз інвестував у безпеку газопостачання 22 мільйона гривень


 

Коментарі
04 Грудня 2019, 10:40
Надайте таку інформацію:яка пільгова норма використання природного газу для опалення індивідуального будинку площею 80 м\кв помісячно для інвалідів війни?Проживаю з дружиною.Раніше таку інформацію надавали у домашньому кабінеті 104.уа,тепер вона зникла і людина не знає - чи мерзнути далі,чи не економити...Трохи "затянутий"сервіс...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024