Будівлю Волинського апеляційного суду взяли під цілодобову охорону

02 Грудня 2019, 19:55
Фото ілюстративне 6037
Фото ілюстративне

Співробітники Служби судової охорони Волині приступили до виконання своїх службових завдань, вони охоронятимуть будівлю Волинського апеляційного суду.

Про це повідомили у територіальному управління Служби судової охорони у Волинській області.

«Щоб не склалось хибне уявлення про нашу службу хочу наголосити, що ССО покликана захищати не тільки суддів, громадський порядок у судах, а й усіх учасників судового процесу. Наше завдання – забезпечити правопорядок та упередити будь – які прояви неповаги і насильства до кожного з присутніх у залі суду. Загалом уже п»ятьдесят працівників ТУ ССО вже прийняті на службу та проходять стажування та допідготовку. Бажаючих служити на варті правосуддя багато, про це свідчить кількість людей які цікавляться нашою службою та  подають документи на конкурси», – зазначив керівник територіального управління Володимир Сюйва.

Службу судової охорони у Волинській області створили 1 жовтня, аби підтримати громадський порядок в суді, припинити прояви неповаги до суду,  охороняти приміщення суду, органів та установ системи правосуддя, виконанувати функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечити у суді безпеку учасників судового процесу.

Читайте також: У Луцьку розповіли, як провести рік без перевірок та розібратися в новаціях закону



 

 

Коментарі
02 Грудня 2019, 23:12
А чого вони стоять ноги розставили - як бик пісцяв, а де стройова стійка, п'яти разом - носки нарізно ...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024