До бюджетів Волині спрямували близько мільярда гривень податкових платежів

04 Грудня 2019, 12:02
Фото ілюстративне 853
Фото ілюстративне

Понад 822 мільйони гривень податкових платежів сплатили на Волині у листопаді.

Ще 372 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування спрямували волинські працедавці на соціальні потреби. Таким чином, 1,2 мільярди гривень надходжень – це найбільша сума, яка надійшла до бюджетів за один місяць в області. Про це повідомляють секторі комунікацій ГУ ДПС у Волинській області.

«Податковий успіх листопада 2019 року – очікуваний завдяки системній роботі з протидії схемам мінімізації податків, запровадженню електронних систем адміністрування ПДВ та обігу пального, детінізації ринку праці. Сучасна практика адміністрування податків  орієнтована на своєчасне виявлення ризиків несплати, покликана запобігти спробам сформувати «схемний» податковий кредит чи необґрунтовані виробничі витрати, або ж приховати факти використання найманої праці. Логічний підсумок усіх зусиль фахівців податкової – позитивна динаміка податкових надходжень», – наголосив в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Наразі в області фіксують ріст сплати податків до минулорічних показників – плюс 19,6%.

 «Протягом одинадцяти місяців 2019 року волинські платники спрямували до бюджетів усіх рівнів 7,6 мільйона гривень податкових платежів, що на 1,3 мільярда гривень  більше проти аналогічного періоду 2018 року. Зверну Вашу увагу, що за підсумками усього минулого року до бюджетів усіх рівнів в області було сплачено трохи більше семи мільярдів податків. Тобто, якісний податковий супровід волинських платників своїм наслідком має вагомий фінансовий ефект для бюджету», - підсумував Сергій Кондратюк.

Читайте також: Що волинянам варто знати про новий порядок отримання держпідтримки

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024