На Волині відкриють п'ять Центрів обслуговування платників податків

04 Грудня 2019, 16:48
880

До кінця року на Волині розпочнуть роботу п'ять нових центрів обслуговування платників.

Про це інформує управління обслуговування платників Головного управління ДПС у Волинській області.

Планують, що до кінця тижня платники податків вже зможуть отримувати послуги в центрах обслуговування платників в Маневичах та в Любешеві. Згодом ЦОПи відкриють в Шацьку, Турійську та Локачах.

«При організації роботи нових центрів обслуговування платників враховано особливості чинних. Положення та регламент ЦОПів передбачають надання послуг за письмовою заявою, усне консультування та прийом звітності. Разом з тим, враховуючи пріоритетність електронного сервісу, фахівці податкових інспекцій допомагатимуть платникам створити власне робоче місце в Електронному кабінеті, щоб спілкуватися з податковою дистанційно», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що завдання ДПС – зробити процес обслуговування платників зручним та необтяжливим.

«Створення центрів обслуговування платників – один з важливих кроків в процесі переходу ДПС до формату сервісної служби. Сподіваємося, що платники податків отримуватимуть адміністративні послуги в досить комфортних умовах згідно затверджених технологічних вимог та у визначені строки», – підсумував Сергій Кондратюк.

Довідково: в середньому щомісяця територіальні органи ДПС у Волинській області надають понад 10 тисяч адміністративних послуг.

Читайте також: Виплати допомоги призупинили не через нестачу грошей, – Фонд соціального страхування

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024