Що таке check up та кому він необхідний

05 Грудня 2019, 10:43
4035

Профілактика та обстеження – це важливо, але ці поняття, на жаль, перебувають на рівні теорії.

Будучи молодими, до певного віку люди вважають за краще жити згідно з концепцією «якщо про здоров'я не замислюватися, про лікарів не згадувати, то і проблем не буде». Проте  запобігати захворюванням значно ефективніше та дешевше, ніж лікувати. 

Що таке check up?

Check up (чек ап) – повне медичне обстеження, спрямоване на визначення стану здоров’я і виявлення хвороб на ранній стадії, коли відсутні очевидні симптоми, а також схильності до певних захворювань, які можуть проявитися в майбутньому.

По суті, check up є регулярний медогляд, але не для галочки, як в державній поліклініці, а глибокий і комплексний, з урахуванням віку, статі, генетичних особливостей.

1

 

Існує кілька універсальних програм медичного обстеження check up:

  • базовий
  • жіночий/чоловічий
  • дитячий
  • вузькоспрямований (кардіологія, гастроентерологія, неврологія та ін.)

Читайте також: Трансплантація кісткового мозку – операція, яку не роблять в Україні

Базова програма включає детальне фізичне обстеження, яке виконується лікарем, мінімум 25 лабораторних та 10 інструментальних досліджень. За допомогою пов'язаних з кров'ю тестів визначається метаболічний, гормональний, гематологічний стан пацієнта і виявляється якість роботи органів і систем організму.

Команда Balina Med Travel безкоштовно допоможе обрати найкращу програму, залежно від вашого віку, статі, способу життя.


 

Чому варто пройти check up саме в Туреччині?

  1. Головна перевага – достовірність за рахунок більш сучасного, точного обладнання і наявності кваліфікованого персоналу, здатного правильно трактувати результати досліджень.
  2. Друга перевага – економія часу. У Туреччині завдяки тому, що процеси побудовані і випробувані, обстеження займає від декількох годин до декількох днів (залежить від обраної програми).  Немає необхідності підлаштовуватися під графік роботи окремих лікарів, записуватися на прийом, кілька разів зриватися з роботи і їхати по лікарнях.  Обстеження зручне для ділових людей – його зазвичай поєднують з відрядженнями або туристичними поїздками.
  3. Ще однією перевагою є економія коштів. Потрапивши в руки до грамотних фахівців, ви отримаєте рівно той обсяг досліджень, який потрібен, і не витратите зайвих коштів. До того, ви зекономите до 30-40%, адже вартість check up в Туреччині набагато нижча, ніж у Європі.

Звернувшись до Balina Med Travel, ви отримаєте безкоштовну консультацію, підбір клініки, програми check up та повну організацію поїздки!

Читайте також: Лікування раку в Туреччині: висока ефективність в поєднанні з доступною вартістю

Для детальної інформації телефонуйте за номером +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/.

Приєднуйтеся Balina Med Travel в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/balinamedtravell/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/balinamedtravel/?hl=uk


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024