У Луцьку говорили про реформування харчової безпеки
Експертом у заході виступила Наталія Олексієнко – провідний аудитор HACCP.
Волинська торгово-промислова палата 2-3 грудня провела дводенний інтенсив-практикум «Система менеджменту безпечності харчових продуктів HACCP» на реальному прикладі – кафе «Хатинка», що в Луцьку. про це повідомляють на сайті установи.
Учасники дізналися про сучасний підхід до реформування харчової безпеки в Україні та про важливі законодавчі акти у сфері безпечності харчових продуктів.
Завдяки практичним завданням проаналізували, що таке ризики і як ними керувати в межах відповідності системі HACCP. Навчилися визначати критичні точки. З'ясували планування та розробку процесів, необхідних для виробництва безпечних продуктів.
Читайте також: Любешівців навчали безпечно та якісно харчувати школярів