У Луцьку говорили про реформування харчової безпеки

05 Грудня 2019, 12:16
Фото ілюстративне 1247
Фото ілюстративне

Експертом у заході виступила Наталія Олексієнко – провідний аудитор HACCP.

Волинська торгово-промислова палата 2-3 грудня провела дводенний інтенсив-практикум «Система менеджменту безпечності харчових продуктів HACCP» на реальному прикладі – кафе «Хатинка», що в Луцьку. про це повідомляють на сайті установи.

Учасники дізналися про сучасний підхід до реформування харчової безпеки в Україні та про важливі законодавчі акти у сфері безпечності харчових продуктів.

Завдяки практичним завданням проаналізували, що таке ризики і як ними керувати в межах відповідності системі HACCP. Навчилися визначати критичні точки. З'ясували планування та розробку процесів, необхідних для виробництва безпечних продуктів.

Читайте також: Любешівців навчали безпечно та якісно харчувати школярів


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024