У Рожищі хочуть запровадити конкурс місцевих ініціатив

10 Грудня 2019, 17:34
831

У приміщенні Рожищенської міської ради відбудеться публічна консультація із заінтересованими сторонами щодо проблеми запровадження конкурсу місцевих ініціатив у місті Рожище.

Про це Район.Рожище поінформували організатори консультації.

Захід запланували на 11 грудня, початок – о 16:00.

Рожищенська міська рада хоче розширити формат співпраці із мешканцями міста й планує запровадити конкурс місцевих ініціатив. Аби зробити його ефективним, орган місцевого самоврядування має потребу проконсультуватися із активними рожищанами та представниками громадських організацій, що існують у громаді.

Громадська організація «Центр UA» разом із мешканцями Рожищенської територіальної громади, головою та депутатами міської ради, представниками виконавчого апарату ради, громадськими активістами обговорять, який формат та пріоритетні теми є прийнятними та найефективнішими для влади й громади груп інтересів.

Питання до обговорення:

  1. Який формат конкурсу місцевих ініціатив є найбільш прийнятним та найефективнішим?
  2. Що у описі алгоритму конкурсу є принциповим та пріоритетним?

Учасники консультації:

  • секретар Рожищенської міської ради Ірина Гундир;
  • регіональна координаторка ГО «Центр UA» у Волинській області Марія Доманська;
  • голова ГО «Волинський інститут права» Ірина Гайдучик.

За додатковою інформацією можна звертатись до Марії Доманської за телефоном (093) 873 72 80 або на пошту [email protected]

Проект реалізуватимуть за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма співпрацює з Мінрегіоном у формуванні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024