Хто отримає гроші на реалізацію проєктів у Смідинській ОТГ

13 Грудня 2019, 11:30
806

У Смідинській ОТГ оголосили переможців конкурсу проєктів в рамках Бюджету участі.

Про це повідомляють на сторінці громади у фейсбуці.

Щоб стати учасником конкурсу достатньо було заповнити заявку та зібрати 10 підписів від мешканців громади, які готові підтримати проєкт на відкритому голосуванні. 

Подати заявку на конкурс змогла будь-яка особа, яка досягла 16-річного віку. Максимальна сума фінансування одного проєкту з бюджету громади – 12 тисяч гривень.

Переможцями стали:

 

  • Благоустрій території біля Будинку культури с. Рудня – 15 тисяч 300 гривень.

Покращення естетичного стану центральної вулиці с. Рудня, так як будинок культури знаходиться в центрі села. створення комфортних та безпечних умов відвідувачів Будинку культури шляхом заміни старої огорожі.

  • «Розквітай дитячий садок» с. Рудня – 13  тисяч 444 гривні.

Реалізація проекту забезпечить належні умови для організації навчально-виховного процесу, занять з фізичної культури в приміщенні, що сприятиме популяризації здорового способу життя та гармонійного розвитку дітей відповідно до сучасних європейських стандартів. 

  • Нова стеля для школи с.Паридуби – 13 тисяч 200 гривень.

Приведення шкільної стелі, яка знаходиться в аварійному стані у відповідність до санітарних норм; забезпечення безпечного та естетичного вигляду стелі; створення сучасного дизайну, а відповідно і комфортних умов для всіх учасників освітнього процесу

  • «Черевички для Молодички» с. Смідин – 13 тисяч 200 гривень.

Задля збільшення кількості учасників колективу, підвищення рівня якості надання культурних послуг проектом пропонується закупівля концертного взуття.

Читайте також: Представники Смідинської ОТГ вчилися у школі місцевого самоврядування

Смідинська школа отримала грант на роздільний збір сміття

Оксана Піцик виступила на жіночому конгресі у Києві

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024