У Любліні створили бюро, яке займатиметься інвестиціями у Кореччину

13 Грудня 2019, 16:07
1536

У приміщенні Корецького туристичного інформаційного центру керівники району зустрілися з колегами із Польщі, щоб підсумувати результати спільної роботи.

До складу польської делегації ввійшли староства Артуром Румінскі, працівниця відділу освіти та соціальних питань Катажина Петришак, депутат Люблінського повіту та член правління повіту Збігнев Бернат.


Гостей зустріли голова райради Ігор Хоменчук, виконувач обов'язків голови РДА Володимир Кулик, заступник голови РДА Олександр Сухий та  депутат райради Борис Дицяк.

Присутні переглянули відеовізитівку Корецького району, а також – фрагменти святкування фестивалю народної творчості «Зелене Купало в літо упало».

«У сфері культури, туризму, освіти така співпраця відбувалася активно і плідно. Обумовлено було про активізацію співпраці в галузі охорони здоров’я та в інвестиційному напрямі. Для цього у Любліні вже створене бюро інвестицій, через яке буде впроваджена актуалізація цього питання з нашим районом. Міжнародна співпраця надає району унікальну можливість запозичувати позитивний досвід громад інших країн у різних сферах, дає змогу розвивати ефективну співпрацю, покликану приносити користь обом сторонам, реалізовувати проєкти за кошти Євросоюзу та залучати інвестиції», – прокоментував керівник райради Ігор Хоменчук.

Читайте також: У Корці підписали Меморандум про співробітництво з Польщею

Іванна ГОТЛІБ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024