Головного проєктанта ковельської мерії оштрафували на 180 тисяч гривень

17 Грудня 2019, 16:32
703

Державна архітектурно-будівельна інспекція «виписала» штраф «Ковелькомунпроєкту» за правопорушення у сфері містобудівної діяльності, але проєктна фірма своєї вини не визнає.

Приватне підприємство «Ковелькомунпроєкт», яким керує Віктор Дубина, звернулося у Волинський окружний адміністративний суд з позовом до Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області.

У позові говориться, що головний інспектор будівельного нагляду інспекційного відділу цього управління Ігор Возний видав припис від 6 листопада 2019 року про порушення «Ковелькомунпроєктом» вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності та постанову від 18 листопада про накладення штрафу в сумі 180 630 гривень.

Проєктна організація просить визнати протиправними припис і постанову та їх скасувати.

Суд призначив у цій справі підготовче засідання 9 січня 2020 року на 10:30.

«Ковелькомунпроєкт» постійно отримує бюджетні кошти від управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради за розробку проєктно-кошторисних документацій, схем мереж освітлення, авторський нагляд за капітальними ремонтами прибудинкових територій тощо. Також ця фірма розробляла проєкт майже двохмільйонного капітального ремонту покрівлі Ковельської міської ради.

Читайте також: 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024