У Нововолинську хочуть відкрити барбершоп

17 Грудня 2019, 13:37
1025

У Нововолинську визначили переможця найкращого бізнес-проєкту. Перемогла бізнес-ідея про відкриття у місті  барбершопу.

Таким було рішення комісії за результатами конкурсу на кращий бізнес-проєкт, який був оголошений виконавчим комітетом Нововолинської міської ради на початку грудня, – інформує відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення міськвиконкому.

На втілення бізнес - проєкту з міської програми соціально-економічного розвитку на 2019 рік передбачили 20 тисяч гривень.

16 грудня 2019 року, у приміщенні міськради свої бізнес-ідеї демонстрували двоє учасників, які подали заявки до конкурсної комісії.Обидві претендентки ретельно підготувалися до презентації.

Наталія Кивлюк для відкриття бізнесу обрала спеціальну діяльність з дизайну, прокату та продажу елементів декору. Як зазначила автор ідеї, у нашому місті є вільна ніша і потреба споживачів в якісному декорі та матеріалах для його виготовлення.

Основний вид її діяльності – креативне оформлення осель, вітрин, офісів, весіль та різного роду заходів, реалізація дрібних елементів декору, проведення майстер-класів для дітей та дорослих. Наталія продемонструвала виготовлені власноруч ростові квіти.

Надія Романюк найближчим часом планує відкрити барбершоп у приміщенні колишнього кінотеатру Нововолинська, де невдовзі розпочне свою роботу молодіжний центр.

Барбершоп – це трендовий бізнес, адже затребуваність у послугах чоловічих салонів збільшується. Практика засвідчує, що популярність барбершопів в Україні зростає, адже ринок перукарських послуг чисто чоловічого формату перебуває якраз на стадії розвитку.

Після гарячої дискусії члени комісії віддали перевагу відкриттю барбершопу. Відтак, найближчим часом Надія Романюк отримає 20 тисяч гривень для втілення у життя своєї мрії.

Заступник міського голови, голова комісії Олександр Громик зауважив, що конкурс на кращий бізнес-проєкт, який вперше відбувся у Нововолинську, матиме продовження і в наступному році.

Читайте також: У Нововолинську хочуть підвищити тарифи на холодну воду





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024