Скільки коштуватиме квадратний метр житлової площі у 2020 році

24 Грудня 2019, 15:51
3358

Динаміка курсу валюти в Україні за останній рік, мабуть, не залишила байдужим нікого.

Подорожчання гривні, як не дивно, істотно скоротило купівельну спроможність населення, оскільки переважна більшість заощаджували у валюті. Сьогодні її потрібно більше для покупки житла, тому прийняти схвальне рішення купівлі квартири стає все важче.

Розглянемо існуючі тенденції на ринку нерухомості, а також можливі сценарії розвитку ситуації.

1. Поки експерти не можуть спрогнозувати реальний курс долара, його зміна залежать від багатьох чинників - результату переговорів з МВФ, інфляції, політичної ситуації та іншого. Проте вартість квадратних метрів залежить не лише від співвідношення гривні до долара. Будматеріали постійно дорожчають, а з 1 січня ще й підвищується мінімальна заробітна плата. Собівартість квадратного метру однозначно зросте.

Читайте також: Підземне паркування – безпека і комфорт у центрі міста

2. Заяви національного банку про зниження облікової ставки до 8% до кінця 2020 року є позитивним сигналом для банків і можливості розвитку іпотечного кредитування з процентною ставкою, яка може бути прийнятна для покупців квартир.

Що однозначно вигідно!

  • Інвестування в новобудову на початковій стадії будівництва. Після того, як будинок здається в експлуатацію вартість квадратного метра зростає. З нашого досвіду, це економія для власників до 30% вартості квартир.
  • Фіксація ціни у гривні. Укладення сьогодні договору з забудовником перестраховує вас від зростання цін на квадратний метр.
  • Розтермінування від забудовника до двох років. Частково нівелює вплив валюти, оскільки подальше накопичення коштів може відбуватись у гривні.
  • Купувати собі дім з розширеними інфраструктурними рішеннями: коли є дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, паркінги, магазини  все поруч для комфортного життя. Це досить вагомий та переконливий бонус.

Тому краще не зволікати – купувати собі житло. Дешевшати воно точно не буде! У Яровиці будуються останні два будинки. Через два роки сучасний комплекс в центрі міста з розвиненою внутрішньою інфраструктурою буде завершений. Краще сьогодні підібрати дім, який вам подобається, тому що завтра його можуть купити інші. Пропозиція чудова: енергоощадний дім, вентильований фасад, теплі та тихі панорамні вікна з чудовим виглядом, комфортні планування. Яровиця уже стала гордістю багатьох мешканців.

Читайте також: Нерухомість – надійне джерело інвестування грошей​​​​​​​

Компанія ЄВРОХОЛДІНГ розвиває ще один житловий проект у місті Луцьку – DREAM TOWN, який вже отримав народну назву – квартал нових лучан. Наша ціль  створити якісне житло та благоустрій, яким ви будете пишатись, перетворити територію забудови на престижний район міста. У Луцьку DREAM TOWN перший житловий комплекс, що пропонуватиме «розумне» планування. Smart(розумна)-квартира – це оптимально продумана житлова площа під вимоги мешканців. У цій квартирі немає «роздутих метражів», «довгих коридорів», кожен метр використовується раціонально з метою забезпечити.

Цей тип планувань буде використаний у третьому будинку комплексу. На вибір будуть площі 26 – 33 м2. Це зробить житло доступнішим для більш широких верств населення.

Отож, крокуємо у Новий рік з позитивом та оптимізмом. Компанія ЄВРОХОЛДІНГ будуватиме і надалі енергоощадні якісні будинки. Завжди з розумінням та відповідальністю ставитиметься до свого покупця. Ми будемо пропонувати вам вигідні умови купівлі, розтермінування і, звичайно, акції та подарунки!



 

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024