У Шацьку відкрили новий Центр обслуговування платників

26 Грудня 2019, 16:49
986

На базі Шацької ДПІ Любомльського управління ГУ ДПС у Волинській області відкрили Центр обслуговування платників податків.

На подію завітали Ігор Костюк, начальник Любомльського управління ГУ ДПС у Волинській області, перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух, голова Шацької районної ради Сергій Карпук разом із керуючою справами райради Ольгою Сахарук, секретар Шацької ОТГ Людмила Цевух, а також Михайло Поліщук, директор ТзОВ «Шацький молокозавод» (підприємство є одним з найбільших платників податків в районі).

Як відзначила Світлана Сулік, начальниця Шацької ДПІ Любомльського управління ГУ ДПС у Волинській області, у Центрі обслуговування платників будуть надаватися всі адміністративні види послуг, передбачені законодавством та які пов’язані з веденням бізнесу та підприємництва.

«Загалом перелік адміністративних послуг досить великий, тобто людина може прийти і написати заяву, подати звітність, а наші фахівці – надати їй кваліфіковану послугу. Крім  того, для клієнтів облаштували кабінет, де є вільний доступ до Інтернету та публічної інформації, а біля вхідних дверей встановили кнопку виклику для людей з інвалідністю»,  відзначила Світлана Сулік.  

Про те, що такі Центри, які вже відкриваються на Волині, це реальні кроки на шляху реформування податкової у сервісну службу, що, в першу чергу, буде зручним для самих людей, відзначив Ігор Костюк.

Після капітального ремонту, який зуміли зробити за кошти держбюджету та співфінансування з бюджету району, розширили приміщення, оснастили комп’ютерною технікою та програмним забезпеченням.

Для зручності платників податків в залі обслуговування платників облаштували два віконечка, де людей прийматимуть кваліфіковані спеціалісти та надаватимуть якісні послуги. Це, за словами Світлани Сулік, дасть змогу уникнути черг та швидко обслуговувати платників податків.

Врахувавши усі моменти та нюанси діяльності служби, для зручності клієнтів розроблені усі технологічні картки надання послуг, спеціально розроблений пакет документів, де є відомості, що являє адміністративна послуга і зразки заяв, які можуть написати люди, щоб отримати послугу.

«Сьогодні податковий супровід бізнесу та громадян повинен відповідати визначеним технологічним вимогам, що й прагнемо зробити»,  розповіла Світлана Сулік.

Читайте також:  Для Любомльського інклюзивно-ресурсного центру купили автобус
















Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024