Добро змінює світ: про соціальну відповідальність компанії «Єврохолдінг»

03 Січня 2020, 15:48
1786

Напередодні світлих свят хочеться розповідати про світлі вчинки. Про добро, яке змінює світ. Про людей, які мають можливість підтримати дітей, людей, опинились у важких життєвих обставинах чи людей похилого віку. І, головне, користуються цією можливістю.

Людина починається із добра, аналогічно і компанія. Соціальна відповідальність є важливою складовою діяльності компанії «Єврохолдінг». Вона ґрунтується на добровільних засадах, на принципах відповідальності, надійності та врахування інтересів суспільства.

Компанія  співпрацює на постійній основі з Волинським фондом «Допоможи дитині», який допомагає дітям з малозабезпечених сімей, дітям сиротам. А особливо діткам, що потребують тривалого та довгого лікування.

Також компанія «Єврохолдінг» є партнером благодійного фонду «Волинь-2014» та підтримує тих, хто потребує піклування та захисту: військовослужбовців та їхні родини, постраждалих внаслідок бойових дій.

 У досвіді благодійної діяльності компанії також присутні проекти допомоги фізичним особам. «Яровиця» підтримує Вадима Мучака. З кожної купленої квартири – 1000 грн ми перераховуємо на рахунок мами Мучак Наталії, також власник квартири може перерахувати кошти на лікування Вадиму.

Неможливо бути успішним в бізнесі, якщо серйозно не займатися соціальною відповідальністю. Ми щиро зацікавленні у наданні місцевій громаді ширших можливостей, покращенні рівня життя кожного. Ми впевнені, що творити добро  це складова частина ментальності українця. Давайте разом змінювати світ на краще!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024