У Луцьку мережа «Галя Балувана» відкрила восьмий магазин

04 Січня 2020, 09:45
Восьмий магазин мережі «Галя балувана» 31977
Восьмий магазин мережі «Галя балувана»

Для жителів мікрорайону ДПЗ відкрили магазин заморожених домашніх страв.

Асортимент мережі «Галя Балувана» вже складається із майже 40 найменувань і власники не збираються зупинятися. З нагоди відкриття восьмого магазину на бульварі Дружби народів, 7, почали готувати ще й червоний борщ шокової заморозки. Вона дозволяє максимально зберігати всі смакові властивості інгредієнтів, структуру й колір страви. А завдяки традиційній рецептурі такий борщ нічим не поступається домашньому.

Читайте також: За склом: навіщо продукти «Галі балуваної» готують на очах у покупців

«Наші покупці давно просили відкритися на ДПЗ і ось ми виконали їхнє побажання. З кожним новим магазином збільшується асортимент мережі та своєрідні родзинки. Раніше у «Галі Балуваній» продавали вареники, пельмені, голубці, домашню ковбасу, котлети, чебуреки, тефтелі, хінкалі, зрази, млинці, сирники. А тепер можна придбати ще й піцу та перші страви шокової заморозки», – розповідає співвласник і співзасновник мережі Олександр Теліга.

Олександр Теліга
Олександр Теліга

Читайте також: П'ять луцьких крамниць, де шукати здорові смаколики до святкового столу

У «Галі Балуваній» є великий асортимент пісних страв, які гідні вашого столу на Коляду. А голубці, котлети, ковбаски чи інші солоні та солодкі страви неабияк смакуватимуть за різдвяним столом.



До речі, аби задовольнити смакові забаганки покупців, власники «Галі Балуваної» розробили чотири види піци: на томатній основі – з шинкою та печерицями або з шинкою, бочком, салямі, копченими ковбасками, на вершковій основі – чотири види сиру або три види м’яса – шинка, салямі та копчені ковбаски. В усіх магазинах продаються ці піци в замороженому виді, а по вулиці Конякіна, 17а можна купити свіжоспечену.


У лютому мережі «Галя Балувана» виповниться два роки. До цього власники запланували відкриття дев’ятого магазину на Молоді, 10.

«Окрім розширення мережі, ми плануємо почати готувати солянку та деруни з начинкою. Наші покупці задоволені продукцією «Галі Балуваної». Значить, ми рухаємося у правильному напрямку», – додав Олександр Теліга.

Магазини мережі «Галя Балувана» працюють із понеділка по п'ятницю з 09:00 до 21:00, субота–неділя –з 09:00 до 20:00, 6 січня – з 09:00 до 18:00, 7–9 січня – вихідні, за адресами: проспект Президента Грушевського, 3, проспект Волі, 66, вулиця Конякіна, 7а та 17а, вулиця Рівненська, 107, бульвар Дружби народів, 7, на Завокзальному і Північному ринках.




Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024