У Нововолинську податкова міліція натрапила на місце зберігання 1670 літрів фальсифікату

06 Січня 2020, 15:40
1302

Днями співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області під процесуальним керівництвом прокуратури області у місті Нововолинськ викрили місце незаконного накопичення та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв.

Відтак, в рамках операції «Акциз-2020»  встановлено, що фізична особа підприємець одного із прикордонних міст області у складському приміщенні власного склад-магазину незаконно зберігав 1670 літрів  лікеро-горілчаних напоїв, в т.ч. розлитих в тару типу «bag-in-box». Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Дана продукція реалізовувалась вище вказаним «бізнесменом» у склад-магазині, при цьому останній жодних дозвільних документів для реалізації лікеро-горілчаних напоїв не мав. 

За результатами вжитих заходів податковою міліцією з незаконного обігу вилучено фальсифіковану продукцію орієнтовною вартістю 400 тис.грн. Крім того, були вилучені марки акцизного податку з ознаками підробки, якими маркувалися лікеро-горілчані напої.

В оперативному управлінні наголошують, що обіг алкогольних напоїв розлитих в тару типу  «bag-in-box» заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.

Читайте також: На Іваничівщині та в Нововолинську виявили 7 АЗС, де нелегально торгували пальним



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024