Відомі імена чоловіків із Рожищенського району, які «погоріли» на хабарі

09 Січня 2020, 15:41
Фото пресслужби прокуратури області 1952
Фото пресслужби прокуратури області

На Волині викрили голову однієї з сільрад області та підприємця-проектанта на хабарі в розмірі 4,5 тисячі доларів.

Чоловіки за попередньою змовою одержали від громадянина хабар за сприяння в отриманні рішення сільської ради про дозвіл на розробку проекту землеустрою із надання у власність земельної ділянки комерційного призначення.

З власних достовірних джерел виданню Район.Рожище стало відомо, що на хабарі «погорів» голова Переспівської сільської ради Віктор Лук'янчук та керівник проектно-експртної компанії «Альтернатива» Олександр Денисюк.

Посадовця і проектанта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України. Наразі вирішують питання щодо повідомлення їм про підозру. Триває досудове розслідування.

Згідно із санкцією частини 3 статті 368 Кримінального кодексу України, за одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Коментарі
10 Січня 2020, 02:09
другий голова який попався на взятці. Руслан Присяжнюк Перший взяточник з Топільно скоро вийде на роботу і отримає компенсацію.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024