«Київстар» підніме тарифи для своїх абонентів

11 Січня 2020, 13:25
1045 Джерело: фото ілюстративне

«Київстар» озвучив офіційну позицію щодо підвищення тарифів у 2020 році.

У 2020 році мобільний оператор «Київстар» різко підіймає тарифи для своїх абонентів у півтори-два рази. Напередодні Нового року більшість користувачів даного мобільного оператора отримали «смс-ки щастя» із повідомленням про переведення їх на інший тариф, абонплата за який подекуди дорожча майже у двічі,  пише «БУГ».

«За останній рік наші клієнти почали на 70% більше користуватися мобільним інтернетом та на 10% більше телефонувати на інші мережі. У деяких тарифах, котрі ми запустили 2-3 роки тому, послуг менше, ніж абоненти використовують фактично. Тому ми сформували нові тарифні плани із більшим наповненням. А з метою покращення обслуговування періодично оновлюємо умови старих тарифів», – повідомляє представник мобільного оператора.

Зараз для майже 1 млн абонентів, котрі користуються тарифом «Київстар Дзвінки», збільшується обсяг послуг без зміни вартості. Для 1,5 мільйона абонентів, котрі використовують значно менше послуг, ніж є у них зараз, були запропоновані тарифи із меншою вартістю.

«Наприклад, для частини абонентів із тарифом «Безлім Соцмережі 2018» ми запропонували тариф, що на 25 грн дешевший. Тим абонентам, котрі активно користуються мобільним інтернетом та іншими послугами, ми пропонуємо самостійно обрати одну з актуальних пропозицій із більшим обсягом мегабайтів та хвилин», – зазначають у Київстарі.

Вказаний мобільний оператор має багато тарифів для різних груп абонентів, у тому числі без мобільного інтернету від 75 грн.

«Лише якщо абоненти не зроблять вибір самостійно, ми запропонуємо тарифи, які відповідають їх моделі використання мобільних послуг», – додають представники компанії.

Читайте також: В Україні запустили освітній портал для безробітних

В Україні скоротилось виробництва хліба

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024