На Рівненщині запустили телефонну лінію, куди можна повідомити про нелегальний бізнес

11 Січня 2020, 18:05
Фото ілюстративне 1436
Фото ілюстративне

У Демидівці запустили «гарячу лінію»,  на яку можна повідомити про функціонування нелегальних автозаправок,  нелегальний продаж алкоголю та тютюну,  нелегальні гральні закладів, незаконий видобуток корисних копалин, корупцію,  нелегалізовані трудові відносини, незакону вирубку лісів.

 Повідомлення прийматимуть анонімно, повідомляють на сайті Демидівської РДА.

«Кошти  замість того, аби йти на реконструкцію шкіл, садочків, лікарні,  ремонту доріг, сьогодні осідають у кишенях недобросовісних  мешканців. А скільки ми втрачаємо на здоров”ї наших  громадян, які купують  сурогат, вживають сумнівної якості алкоголь. Відомі в районі випадки смертей від неякісного алкоголю. Та гірше коли в цих місцях купують  випивку  неповнолітні. Тому прошу вас  долучитися  до цього процесу, повідомляти  про функціонування нелегальних автозаправок,  нелегального продажу алкоголю,  нелегальних гральних закладів, незаконного видобутку корисних копалин, незаконної вирубки лісів та фактів корупційних діянь на «гарячу лінію», – зазначив голова райдержадміністрації Василь Доманський.

Повідомити про розташування незаконних автозаправних станцій, нелегального продажу алкоголю,  нелегальних гральних закладів,  незаконного видобутку корисних копалин та фактів корупційних діянь, незаконної вирубки лісів, нелегалізованих трудових відносин та інших питань можна за телефоном «гарячої лінії» райдержадміністрації (03637) 6-22-78 та на адресу електронної пошти [email protected].

Читайте також: В Україні здорожчала реєстрація авто

Антиколектори допоможуть із заборгованістю

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024