У луцькому ТЦ «ВіКсіС» – знижки до 50% на міжкімнатні двері

20 Січня 2020, 15:43
31767

У торговому центрі дверей та вікон «ВіКсіС» триває сезонний розпродаж міжкімнатних дверей.

Про це Бізнес.Район розповів власник фірми «ВіКсіС» Володимир Матвійчук.

«Зараз у нас діє знижка -50% на шпоновані і ламіновані міжкімнатні двері. В основному – це дверні полотна, без завіс, ручок і коробок. Розпродаємо їх за 500 гривень. Також у нас діє знижка на вікна», – зазначає підприємець.

За словами Володимира Матвійчука, фабрики-постачальники часто міняють кольори і моделі дверей, тож «ВіКсіС» традиційно, як і кожного року, проводить взимку масовий розпродаж.

«На розпродажі є приблизно сімдесят різних дверей. Виставкові двері, які можна купити зі знижкою, представлені в одному екземплярі. Якщо вам треба троє однакових дверей, їх можна дозамовити за повну ціну», – розповідає власник фірми «ВіКсіС».

У торговому центрі також є великий асортимент скомплектованих дверей, які продають зі знижкою 50%. У них вже є все необхідне – замки, завіси та коробка. До прикладу, зараз  у «ВіКсіС» можна придбати за 1500 гривень двері, які коштували 3000.

2

Володимир Матвійчук інформує, що у торговому центрі «Віксіс» представлено більше двадцяти різних фабрик:

«Наш торговий центр поділений на мультибрендові магазини. Наприклад, Art Door, «Брама», FADO, Woodok, «Новий стиль», «ОМіС», Terminus, «Меранті», RODOS, «Папа Карло». Це ключові фабрики, які в нас представлені. До речі, на Woodok зараз також діє знижка 50% на виставкові полотна».


Двері, на які діє акція
Двері, на які діє акція


Двері, на які діє акція
Двері, на які діє акція

Міжкімнатні двері, на які діє акція, можна побачити у торговому центрі «ВіКсіС» за адресою: м. Луцьк, вулиця Львівська, 63г (навпроти автомобільної стоянки). Пропозиція діятиме до 29 лютого 2020 року.

До слова, на складі торгового центру «ВіКсіС» є більше 200 вхідних дверей. Продукція відповідає сучасним вимогам екологічної безпеки, міцності, тепло- та звукоізоляції. Тут вам також запропонують вікна найкращої якості, підвіконня, ламінат, рулонні штори та автоматичні гаражні ворота. Тож завітайте і обирайте на свій смак!

Деталі дізнавайтесь за номерами телефонів:

  • (0332) 26-26-65
  • (095) 483 12 68
  • (097) 146 59 74

1
Укомплектовані вхідні двері
Укомплектовані вхідні двері

1



2
Розмаїття кольорів ламінату
Розмаїття кольорів ламінату

Широкий вибір ламінату
Широкий вибір ламінату


Підвіконня різних кольорів і форм
Підвіконня різних кольорів і форм

Рулонні штори
Рулонні штори

Автоматичні гаражні ворота
Автоматичні гаражні ворота

Світлана КИРИЛОВА
 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024