На спорткомплекс у Сарнах виділили понад 17 мільйонів гривень

17 Січня 2020, 11:17
1827

У спорткомплексі в місті Сарни, що на Ярослава Мудрого проводять внутрішні роботи та благоустрій території.

Комплекс адаптують для всіх груп населення. Як тривають роботи та коли їх закінчать інформують на сайті Сарненської районної ради.

Реконструкцію спорткомплексу виконують за кошти районного, обласного та державного бюджетів. Ініціатором цього проекту виступила Сарненська районна рада. Роботи тривають вже чотири роки, а завдяки залученню додаткових коштів планується завершити будівництво у 2020 році. 

Завдяки тісній співпраці з обласною радою та обласною адміністрацією на спортивний комплекс з Державного фонду регіонального розвитку у 2019 році виділено 17,9 мільйона гривень.

Наразі облаштовано та утеплено фасад, для міцності залиті монолітні пояси між поверхами. Установлено покрівлю, встановлено вентиляцію, господарську каналізацію та прокладено електропроводку. Не забули й про системи водопостачання та водовідведення.

Встановлено котельню та продовжуються роботи з облаштування опалення приміщення, встановлюються радіатори. Також тривають роботи з облаштування прилеглої території, викладають бруківку, розрівнюють та втрамбовують землю для асфальтного покриття.

Викладають плиточне покриття сходів та приміщень, де завершені всі внутрішні роботи. Завершуються роботи з облицювання цоколю споруди.

Загальна площа спорткомплексу складає 4 тисячі квадратних метрів. У спорткомплексі буде гімнастичні, атлетичні та ігрові зали, передбачені й глядацькі трибуни, які розраховані на 750 місць. Варто відзначити, що спорткомплекс буде адаптований для людей з інвалідністю та маломобільних груп.

На вході в спортивний комплекс пандус, а всередині є спеціальна вбиральня для людей на візках. Для зручності на кожному поверсі будуть облаштовані роздягальні та душові кабіни.

Зауважимо, бдівництво об’єкта розпочалося 2016 році. Загальний обсяг фінансування тоді становив 40 мільйонів гривень. .

«Тут буде можливість займатись ігровими видами спорту: міні-футбол, волейбол, баскетбол. Будуть борцівський, боксерський та тренажерний зали та в недалекому майбутньому плануємо басейн, де можна буде проводити змагання регіонального і загальнонаціонального рівнів.  Діти мають навчатися тільки в найкращих умовах. А їх фізичний і духовний розвиток сьогодні — це вклад в українське майбутнє. Впевнений, що ми ще не раз почуємо про чемпіонів, які займалися у цій будівлі», — наголосив голова районної ради Руслан Серпенінов.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024