Як вибрати найзручнішу миску для вашого котика

18 Січня 2020, 10:00
Як вибрати найзручнішу миску для вашого котика 4818
Як вибрати найзручнішу миску для вашого котика

Кішка має особливу будову мордочки та неймовірно чутливі «вусики»-вібриси, вони відчувають навіть легенькі порухи повітря.

Невідповідний посуд травмує делікатні волоски, змушуючи тварину відмовлятися від їжі, навіть коли вона голодна. Саме тому котику потрібен спеціальний посуд – людські миски для нього не прийнятні.

Український виробник, що випускає посуд і меблі для тварин Harley and Cho, розповів, якою має бути ідеальна миска для кота. 

Яким повинен бути ідеальний котячий посуд? 

Відповідна миска для кота дає тварині змогу їсти та пити з комфортом. Кіт може з’їсти все частування та вберегти делікатні вібриси від подразника — стінок посуду. Особливо уважно треба стежити за правильним вибором посуду для пласкомордих порід котів: персидської, бурмили, шотландської та британської короткошерстої.

Ідеальна котяча миска має такі відмінності: 

  1. Невелику глибину. Вона повинна змінюватися протягом життя вихованця. Кошеняті потрібен зовсім мілкий посуд, дорослому вихованцеві — глибший.
  2. Значну ширину. Це допоможе тварині їсти та пити без дискомфорту. Ширина посуду визначається шляхом виміру котячої мордочки з вусами.
  3. Круглу форму. Вона найпрактичніша, зважаючи на форму котячої мордочки. Можна також використовувати овальні або прямокутні миски.
  4. Стійкість. Обирайте в міру важку миску, яку кішка не зрушить мордою чи лапою. 

Зазвичай посуд для годування має вміщувати одну порцію звичної їжі тварини. А в поїлці одночасно повинна бути половина денної дози води (60-100 мл). 

Маєте більше одного кота? Пам’ятайте: кожна тварина потребує індивідуальний посуд, найкраще купити миски різного кольору. Для двох тварин можна придбати дві здвоєні чи одну строєну підставку з мисками.

Приклад якісних мисок для котів від українського бренду

Український бренд Harley and Cho пропонує якісні та стильні товари для тварин. Серед них — красивий, зручний котячий посуд. Вироби Харлі Чо — це: 

  • якісний матеріал (нержавіюча сталь виробництва Німеччини);
  • простота в догляді (легко відмиваються гарячою водою, не ламаються);
  • безпечність для здоров’я (матеріал гіпоалергенний, не накопичує бактерії). 

Виробник випускає одинарні, здвоєні та строєні миски на підставці-столику оптимальної висоти. Це зручна конструкція, яка дає змогу тварині не нагинатися низько, щоб поїсти. Особливо це актуально для літніх кішок, які страждають від проблем із суглобами. 

Крім того, металеві миски на підставці досить стійкі. Кішка не пересуватиме їх по всій кімнаті й не розсипатиме їжу. До того ж, залишки їжі опиняються на столику, не потрапляючи на підлогу. Зі столика їх легко прибрати вологою губкою. 

Миски Харлі Чо та їхні підставки виготовляються з натуральних матеріалів —  каменю, дерева чи металу. Вони виконані в трендових кольорах, здатні прикрасити будь-яку кімнату вашого дому. Хочете зробити життя улюбленця комфортнішим, а інтер’єр кімнати більш довершеним? Купуйте тільки спеціальний посуд для котів.  

Читайте також:  Волинських бізнесменів запрошують на West iMarketing Forum 2020

Бізнес віри в себе: про одну кав’ярню, двох мам та їх синів з синдромом Дауна. ІНТЕРВ’Ю

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024