У ЖК «Яровиця» – знижки на квартири

20 Січня 2020, 09:55
ЖК «Яровиця» 4557
ЖК «Яровиця»

Лише до 14 лютого, з нагоди Дня закоханих, у «Яровиці» підготували унікальні пропозиції – квартири за суперціною від 13950 гривень квадратний метр.

Забудовник впроваджує інноваційні розробки в галузі будівництва енергоефективного житла.

Для забезпечення максимальної теплоізоляції в будинку застосовуються п'ятикамерні вікна Brugmann німецького виробництва. Це не просто вікна, а ціла система, що поєднує в собі функцію енергозберігаючого, сонцезахисного скла,  підвищену стійкість до вітрового навантаження. Оснащенні вікна також системою триплекс, що забезпечує безпеку панорамних вікон.

Яровиця – це енергоощадні будинки з унікальним дизайном фасаду. Це тепло та затишок у вашому домі. А ще - економія на комунальних платіжках до 40%.

Читайте також: У ЖК «Яровиця» створили максимально комфортний простір для бізнесу

Проектом передбаченні різні метражі  та комфортні планувальні рішення. Окрім цього, ви отримаєте можливість реалізувати всі найсміливіші ідеї створення житлового простору, які до душі саме вам.

Можете переплановувати (без порушення несучих конструкцій), зонувати, впроваджувати оригінальні дизайнерські рішення та насолоджуватись шикарними панорамами.

Яровиця піклується про ваш комфорт і комфорт вашого авто. Вперше в Луцьку житловий комплекс оснащений підземним паркінгом, у якому ваші автомобілі знаходяться у безпеці. Ви можете відразу з квартири спуститись ліфтом аж у паркінг до свого авто.

Читайте також: На якому етапі будівництва краще купувати квартиру​​​​​​​

Охайний вигляд прибудинкової території  це не просто приємний бонус, а необхідна складова для мешканців житлового комплексу. Тому, в Яровиці з’явились арт-інсталяції з металу, мурали, ландшафтний дизайн.

Великою перевагою Яровиці є закритий внутрішній двір. І хоча житловий комплекс знаходиться в центрі міста, у дворі затишок та спокій. Це створює відчуття віддаленості від шумного міста, безпеки та комфорту. Для людей з дітьми це ідеально. Для маленьких мешканців тут розміщений цікавий, яскравий, безпечний майданчик. Для любителів спорту зараз монтується професійний спортивний майданчик з тренажерами та баскетбольним полем.

Детальніше можна ознайомитись на сайті http://yarovytsya.com.ua/ чи в центрі продажу, що на вулиці Яровиця, 17, телефон 050 402 05 05.

Читайте також:  Єврохолдінг допомагає дітям та постраждалим внаслідок війни на Сході​​​​​​​


 

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024