У громаді Луцького району відремонтували три садочки 

20 Січня 2020, 17:54
ДНЗ, Боратин 1191
ДНЗ, Боратин

У Боратинській громаді розповіли про досягнення у межах реформи дошкільної освіти за 2019 рік.  

Впродовж року у всіх дошкільних закладах громади здійснили ремонт навчальних приміщень: Боратинський ДНЗ «Сонечко» – поточний ремонт сходів, капітальний ремонт фасаду будівлі, ремонт групових приміщень; Баївський ДНЗ «Золота рибка» – поточний ремонт  приміщень, придбання твердопаливного котла; Коршовецький ДНЗ «Сонечко» – заміна покрівлі, поточний ремонт приміщень, будівництво нового ігрового павільйону. Про це йдеться на сайті Боратинської сільської ради. 

З сільського бюджету на утримання закладів дошкільної освіти було виділили 8, 3 мільйонів гривень. Крім того, 1, 5 мійльонів пішло на здійснення ремонтних робіт. Видатки на одного вихованця становили 35,5 тисяч гривень.

Багато працювали і над модернізацією змісту дошкільної освіти, вдосконаленням навчально-виховного процесу. У 2019 році на базі дошкільних закладів громади реалізували проєкт LEGO «Сприяння освіті» (забезпечення навчальних закладів ігровими наборами LEGO, методичний супровід та організація тренінгів для педагогів – Боратинський ДНЗ) та проєкт «Громада: шлях змін» (екологічна освіта та виховання, впровадження компостування на базі Боратинського та Баївського ДНЗ).

«Ми прагнемо, аби найменшим жителям нашої громади було комфортно навчатися і соціалізуватися. Крок за кроком наші дитячі садочки перетворюються у яскраві, сучасні навчальні заклади, які цікаво і комфортно відвідувати дітям. Ми вдячні за підтримку громаді та батькам наших вихованців, адже без їхньої допомоги і співпраці нічого цього б не було. Нам, як освітянам, надзвичайно приємно, що сьогодні значні інвестиції спрямовують саме у цю галузь. Це дуже правильно, адже підтримуючи освіту, інвестуючи в молодь – ми інвестуємо у майбутнє», – кажуть керівники освітніх установ. 

Читайте також: Волинь: виробникам олійних культур поновили відшкодування ПДВ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024