Луцький підприємець показав ЗеОман

21 Січня 2020, 13:58
Богдан Климчук 1840
Богдан Климчук

Підприємець із Луцька Богдан Климчук відправився в «Зепаломницький» тур у готель Al Bustan Palace в Омані, де гостював президент Володимир Зеленський із сім'єю.

Про це підприємець написав на своїй фейсбук-сторінці.

Богдан Климчук провів відеоекскурсію номером, який розташований на восьмому поверсі.

«Привіт усім з Al Bustan Palace. Ось мій швейцар відчиняє мені двері в чудесний президентський номер», – розпочав чоловік.

Підприємець показав, як приблизно виглядає стандартний президентський номер.

«Вид такий же ж, як бачив президент, але він був на 9 поверсі. Як говорить наш гід, що було не все так просто, він був по запрошенню, якби й хотів, то не міг би заплатити. Ось гардеробна. Запрошення було від офіційної сторони», – зауважив Богдан.

Місця ЗЕ СИЛИ - підписав фото Богдан Климчук
Місця ЗЕ СИЛИ - підписав фото Богдан Климчук

За словами Богдана Климчука, на дев’ятому поверсі не можна замовити номер, бо немає цін.

«Тому інформація, яку поширювали в ЗМІ щодо ціни на проживання, не відповідає дійсності. Але те, що тут гарно й круто – це правда. Ось це наша група туристична, а ось вид із вікна цього готелю. Дуже красиво. І ніякого російського посольства тут і близько немає. Воно розташоване орієнтовно за 20 кілометрів від готелю. Зрозуміло, що у відпустку з Єрмаком (помічник президента України, – ред.) ніхто не їздить з дітьми та дружиною, якщо ця інформація відповідає дійсності. Напевно, тут вони з кимось таки зустрічалися», – прокоментував Богдан Климчук на відео.

Підприємець додав, що тур вийшов Зепаломницьким.

На завершення він наголосив, що вони були на восьмому поверсі, а люди, які які приїжджають по «особливих запрошеннях», живуть на поверх вище.

«На жаль, туди попасти простим смертним не можна. Ставайте президентами. Як казав наш глава держави, наш кожен громадянин – президент. І, можливо, таки вдасться туди потрапити», – підсумував Богдан Климчук.

Читайте також:  П'ять корисних порад від луцького бізнесмена Андрія Котищука

Коментарі
21 Січня 2020, 19:21
А нього що, кавовий кіоск?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024