У Dream Town знижки на квартири до Дня закоханих

21 Січня 2020, 14:58
DREAM TOWN 1743
DREAM TOWN

Напередодні свята закоханих скористайтесь нагодою та «влучте» в серце Dream Town – отримайте знижки до 15 тисяч гривень на купівлю квартири мрії.

Dream Town –   місце яскравих емоцій!

Теплий та затишний дім. Тут встановлюють високоякісні, енергозберігаючі, шумоізоляційні вікна. У кожній квартирі встановлюють  індивідуальне опалення і надійні котли. Використовують сучасні методи утеплення фасадів, щоб покращити експлуатаційні характеристики та підвищити рівень звуко-і теплоізоляції. Будівлі оснащують високонадійними безшумними ліфтами.

Планування квартир дозволить втілити найсміливіші ідеї дизайну інтер’єру. Це: панорамні вікна, просторі кухні, зручні кімнати, великі вікна з гарним виглядом, гардеробні, лоджії з балконом.

Читайте також: У DREAM TOWN буде власний дитячий садочок

Двори для пішоходів, а для машин – підземний паркінг. Це надзвичайно зручно, авто завжди поруч, без сніжних заметів, бруду, в безпеці з надійною системою охорони. У теплі й під дахом авто прослужить своєму господареві набагато довше.

«Ми прагнемо створити найбільш надихаючий житловий комплекс міста, де пануватиме творча атмосфера. Дизайнери працюють над озелененням та ландшафтним дизайном, змонтуємо зручні лави для відпочинку, місця для пікніків та барбекю», - розповідають у Dream Town.

Особлива увага простору для діток. Вони матимуть просторі, яскраві та креативні майданчики. І навіть власний дитячий садочок. Для любителів спорту – тренажери, бігові доріжки тощо.

«Ми у центрі міста з насиченою інфраструктурою. Поряд все необхідне для щоденного комфортного життя: супермаркети, салони краси,  кафе, ресторани, банки, аптеки та багато іншого. Живіть красиво та в любові», - додають.

Центр продажу Dream Town знаходиться на вулиці Привокзальна, 12. Телефон 099 327 27 27.

Читайте також: На якому етапі будівництва краще купувати квартиру​​​​​​​


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024