Волинян запрошують на сільськогосподарську виставку у Варшаву

21 Січня 2020, 17:44
1669

У Варшаві відбудеться виставка-ярмарок «Сучасні технології для сільського господарства».

Захід відбудеться 30-31 січня. Про це повідомляють на сайті Волинської торгово-промислової палати.

Це демонстрація найширшого асортименту сільськогосподарської техніки, засобів для сільськогосподарського виробництва і продуктів харчування.

На виставці будуть представлені 6 тематичних секторів:

  • Секція агротехнології – найбільший сектор виставки, що представляє машини і обладнання, що застосовуються в агропромисловій галузі і тваринництві.
  • Секція сільськогосподарських виробників – презентація пропозицій найбільших агентів сільськогосподарських виробників. Тут ви зможете ознайомитися з добривами, пестицидами, кормами, спеціальними насіннєвими матеріалами, а також, пропозиціями ряду компаній, які обслуговують тваринницький сектор.
  • Виставка інструментів і запчастин – виставка присвячена широкому асортименту запасних частин для сільськогосподарської техніки та обладнання, а також інструментів, використовуваних в сільськогосподарських господарствах.
  • Секція спеціальних послуг – широкий спектр послуг, що підтримують виробництво, переробку, продаж і дистрибуцію агро харчових товарів, огляд пропозицій установ, що фінансують агропромисловий сектор, забезпечують логістику.
  • Лісові технології – простір присвячено виробникам технологій по догляду та управління лісовими ділянками. Лісозаготівля, транспорт і переробка.
  • Секція стартапів – сектор, присвячений стартапам в сільськогосподарській галузі, зосереджений на презентації інноваційних рішень, спрямованих на підвищення ефективності та ергономіки агротехнічних обробок.

Мета виставки полягає в тому, щоб створити простір для ділових зустрічей міжнародного рівня, а також зміцнити існуючі ділові стосунки.

Зареєструватися на виставку можна за цим посиланням: https://bit.ly/2ugC9Fh

Вартість поїздки складає 1200 гривень із людини та включає в себе проїзд комфортабельним автобусом в обидві сторони, проживання в готелі одну ніч зі сніданком (двомісне розміщення), супровід керівника.

Наявність біометричного паспорту або шенгенської візи обов’язкова, а також поліс медичного страхування.

Виїзд на виставку планують 30 січня  о 6:00 від готелю «Україна» (м. Луцьк вул. Словацького, 2), повернення 31 січня.

Заявки на участь приймаються Волинською ТПП до 23 січня.

Деталі за телефоном (0332) 770532, (050) 4382201

Читайте також:  Луцький підприємець показав ЗеОман

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024