Шукають емоційно стабільного керівника апарату Волинської ОДА

26 Січня 2020, 14:04
4474

Юрій Погуляйко оголосив конкурс на зайняття посади державної служби категорії  «Б» – керівника апарату Волинської обласної державної адміністрації.

Кандидати повинні мати досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В», в органах місцевого самоврядування або на керівних посадах підприємств, установ та організацій не менше двох років. Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА від 24 січня.

Посадовий оклад –  11100 гривень, а також будуть надбавки за вислугу років, за ранг державного службовця.  За наявності достатнього фонду оплати праці обіцяють премію, надбавку за інтенсивність праці.

Необхідні особистісні якості: ініціативність,емоційна стабільність, рішучість.

Охочим взяти участь у конкурсі необхідно подати інформацію через Єдиний портал Вакансій державної служби НАДС до 17:15 години 3 лютого 2020 року.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання:

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами):

  • прізвище, ім’я, по батькові кандидата;
  • реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;
  • підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
  • відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заява, в якій особа повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Нагадаємо, раніше цю посаду обіймав Богдан Гончарук. 

Коментарі
27 Січня 2020, 13:45
Богдан Гончарук виявився емоційно нестабільним?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024