У Ковелі освоять мільйони, які Степан Івахів подарував на новий фонтан

27 Січня 2020, 14:39
1726

Ковельський мер Олег Кіндер сказав, що потрібно освоїти 10 мільйонів гривень, які на новий фонтан виділив народний депутат України Степан Івахів, хоча останній дарував сертифікат всього на два мільйони. 

На завершення понеділкової апаратної наради у виконкомі ковельський міський голова Олег Кіндер згадав проєкт грандіозної реконструкції парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, який передбачає знесення фонтану та будівництво нового – пішохідного, пересадку новорічної ялинки, перенесення пам’ятника Лесі Укранці, знесення будівлі історичного музею, влаштування нових алей та ін.

Читайте також: У Ковелі знесуть фонтан, натомість збудують неподалік новий пішохідний

«У нас парк практично «не закритий», оця головна площа, тому що десять мільйонів, які виділив народний депутат на фонтан, нам потрібно їх освоїти. Це сьогодні так, не на часі. І у нас практично немає ні однієї копійки в бюджеті, передбаченої на благоустрій центральної частини, то єсть будемо помалесеньку…», – мовив Олег Кіндер.

Втім, народний депутат України Степан Івахів на День міста у 2018 році презентував на реконструкцію центрального парку сертифікат на 2 мільйони гривень, а не на 10 мільйонів, як каже тепер Олег Кіндер. Можливо, пізніше Степан Петрович додав до сертифікату ще 8 мільйонів і все це – виключно на новий пішохідний фонтан.


 

Читайте також: Подарунок на День міста: концерт зірок та сертифікат на 2 мільйони гривень

Нагадаємо, у лютому 2019 року міська рада надала дозвіл на розроблення детального плану території реконструкції парку. Однак у вересні під час громадських слухань у Ковельській міській раді їх учасники більшістю голосів відхилили цей проєкт.

Читайте також: Державне фінансування Луцького НТУ зросте на понад 17 мільйонів

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024