Для роботодавців Локачинського району провели бліц-навчання

31 Січня 2020, 16:26
807

У Локачинській філії центру зайнятості відбулося бліц-навчання для роботодавців району на тему «Особливості оформлення трудових відносин».

Захід провели за участі заступниці голови райдержадміністрації, головної державної інспекторки Управління Держпраці, начальника відділу праці з питань запобігання насильству гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, державної фітосанітарної інспекторки та роботодавців району. Про це повідомляє Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Розпочав бліц-навчання директор Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Олександр Ребрук. Він ознайомив присутніх з послугами, які надає служба зайнятості. Розповів про впровадження в роботу Інституту «Консультант роботодавця».

Читайте також: Як жительці району вдалося відкрити власну справу.

Заступниця голови Локачинської районної державної адміністрації доповіла про діяльність комісії з питань легалізації трудових відносин. Головна державна інспекторка Управління Держпраці – Елеонора Матвіюк наголосила на правильності та порядку оформлення трудових договорів.

До обговорення долучився начальник відділу праці з питань запобігання насильству гендерної рівності та протидії торгівлі людьми – Василь Семенюк, який інформував про основні аспекти соціального захисту осіб.

Тетяна Ребрук – державна фітосанітарна інспекторка повідомила присутніх, що під час проведення перевірок роботодавців з виробничої діяльності, перше питання – дотримання законодавства щодо офіційного працевлаштування працівників.

Читайте також: Що потрібно знати про тимчасову зайнятість та виплати допомоги по безробіттю.

Запрошені отримали відповіді на всі запитання, які їх цікавили, та усвідомили, що легальна зайнятість – запорука гідного рівня життя та належного соціального захисту.

Читайте також: У Привітненській громаді презентували проєкт «Успіх в дії».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024