На Горохівщину приїде група операторів «Аграрного реєстру»

05 Лютого 2020, 09:00
На Горохівщину приїде група операторів «Аграрного реєстру» 793
На Горохівщину приїде група операторів «Аграрного реєстру»

В Україні до 30 березня 2020 року мають впровадити пілотний електронний фермерський реєстр.

В області сформували групу операторів реєстру. Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Оператори здійснюватимуть виїзди в райони, ОТГ та сільські ради, а також надаватимуть послуги в департаменті агропромислового розвитку (проспект Перемоги, 14, каб. 315, бухгалтерія Волинського відділення Укрдержфонду).

Перший виїзд операторів реєстру відбудеться 6 лютого в Горохівську РДА о 10:00 та Мар’янівську ОТГ о 14:00. Фахівці проводитимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу, а також допомагатимуть сільськогосподарським виробникам зареєструватись в аграрному реєстрі (https://ar.gov.ua/).

До слова, для здійснення реєстрації в аграрному реєстрі юридичним та фізичним особам необхідною умовою є наявність електронного цифрового підпису керівника підприємства або належним чином оформленої уповноваженої особи.

Довідково: Мета пілотного електронного фермерського реєстру – ідентифікація суб’єктів ринку, спрощення доступу до програм державної підтримки, банківського фінансування. Проєкт реалізується за підтримки Світового банку та проєкту ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні».

Читайте також: Волинських аграріїв запрошують на виставку «АгроВесна 2020»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024