У селі Любомльської ОТГ планують створити територіальний підрозділ ЦНАПу

05 Лютого 2020, 14:43
Куснищанська сільська рада 966
Куснищанська сільська рада

Центр надання адміністративних послуг у Любомльській ОТГ продовжують розвивати і модернізувати.

У 2019 році відділ ЦНАПу  у Любомлі став одним із переможців відбору учасників Програми «U-LEAD з Європою» (Раунд 3) в частині створення та модернізації центрів надання адміністративних послуг. Про це повідомляють на сторінці Любомльської громади у фейсбуці.

За умовами програми для подальшої участі розробили технічне завдання, де особлива увага зосереджена на створення й діяльність віддалених робочих місць ЦНАПу а також створення територіального підрозділу у селі Куснища.

Також, працівники напрацьовали проєкт Концепції вдосконалення системи надання адміністративних послуг і розвитку ЦНАПу Любомльської ОТГ. Саме проєкт вище згаданої Концепції і став наскрізною темою зустрічі представників робочої групи з питань модернізації ЦНАПу ОТГ в рамках Програми «U-LEAD з Європою».

Регіональний спеціаліст Програми Станіслав Ющик розповів присутнім про важливість її прийняття, адже вона має на меті створення рівних умов для надання необхідних адміністративних послуг в зручний та доступний спосіб мешканцям Любомльської міської ОТГ та Любомльського району, незалежно від статі, віку та фізичних можливостей.

Читайте також: «Ми захищаємо інтереси лучан»: Григорій Пустовіт про ситуацію на Старому ринку

Участь у засіданні взяли заступник міського голови Микола Оніщук, начальник ЦНАПу Іван Маїло, працівники Центру та спеціалісти міської ради.

В ході зустрічі погодили текст Концепції, яку в майбутньому представлять на сесії міської ради з метою її офіційного затвердження.

Станіслав Ющик в ході свого візиту відвідав приміщення для роботи адміністраторів ЦНАПу у селах Куснища та Почапи з метою визначення переліку робіт із їх модернізації.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024