Вікна формують зовнішній вигляд фасаду, надаючи будівлі неповторного образу

05 Лютого 2020, 14:12
Dream Town 2122
Dream Town

Вікна від підлоги до стелі дарують відчуття легкості, невагомості, простору, облагороджують дім, привносить в нього лиск розкоші.

Сьогодні профільні системи відкривають можливості, про які раніше можна було лише мріяти. Не потрібно хвилюватись за практичні та функціональні аспекти. Вікна можна монтувати не лише красиві, а й енергоощадні, тихі та безпечні.

Ось і ми для Dream Town обрали вікна з шестикамерним профілем, двокамерним склопакетом з енергозберігаючим внутрішнім та зовнішнім склом, профілю WDS. Вікна  з мультифункціональними склопакетами ClimaGuard Solar. Це своєрідний «клімат-контроль» вашої квартири – в зимовий період вікна забезпечують тепло і комфорт, а влітку відмінний захист від сонця та спеки.

Читайте також: DREAM TOWN пропонує вигідні умовами розтермінування


 

Переваги мутьтифункціонального скла ClimaGuard Solar:

  • Надійний захист від сонця влітку, що дозволяє істотно знизити витрати на кондиціювання. А в разі якщо в приміщенні не здійснюється кондиціювання повітря – збереже нічну прохолоду житла.
  • Висока ступінь теплозахисту взимку. Високий коефіцієнт опору теплопередачі дозволяє зменшити витрати на обігрів приміщення в холодну пору року (заощадження тепла до 78%).
  • Прозорість зсередини і висока освітленість приміщення.
  • Невелика дзеркальність зовні.

Який принцип роботи ClimaGuard Solar в двокамерному склопакеті?

Спеціальне напилення зі срібла та інших металів створюють ефект прозорого фільтра, який пропускає видиме світло, але значно знижує проникнення сонячного тепла в будинок і втрату тепла взимку.

А ще…

Захист від сонця!

Склопакети з «клімат-контролем» вибірково пропускають або відбивають електромагнітні хвилі різної довжини, з яких складається сонячне випромінювання. Велика частина інфрачервоного випромінювання, яке могло нагрівати приміщення, відбивається, при цьому світло проходить крізь таке скло практично так, як і через звичайне. Таким чином, завдяки склу ClimaGuard Solar, близько 58% теплової енергії не потрапляє всередину приміщення.

Читайте також: Чи потрібні лучанам розумні квартири​​​​​​​

Теплоізоляція!

У холодну погоду склопакет з «клімат-контролем» дозволяє зберегти тепло в приміщенні, працюючи за принципом енергозберігаючого скла. Срібне покриття на склі відбиває довгохвильове теплове випромінювання (наприклад від нагрівальних приладів) всередину приміщення і не дає йому вийти назовні.

Панорамне скління є не тільки модними тенденція в будівництві та дизайні. Воно має ряд переваг:

  • По-перше, такі вікна відкривають погляду фантастичний вид, який не зрівняється з шпалерами і картинами.
  • По-друге, крізь великі вікна від стелі до підлоги проникає набагато більше природного світла, що позитивно впливає на організм людини.
  • По-третє, панорамна конструкція візуально розширює простір, умовно об’єднуючи приміщення і вулицю.
  • А по-четверте, робить кімнату з темним колірним рішенням інтер’єру не не сумною, а стильною.

Деталі за телефоном 099 327 27 27.

Читайте також: У DREAM TOWN пропонують строкові виплати квартир


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024