Місцеві бюджети Волині отримали понад 300 тисяч гривень податкових надходжень

06 Лютого 2020, 13:54
Податки 926
Податки

До місцевих бюджетів на Волині у січні надійшло 373,7 мільйона гривень податкових платежів.

Сума податкових надходжень громад області першого місяця нового фінансового року на 15,5% перевищує показники січня 2019 року. Про це повідомляють у ГУ ДПС у Волинській області.

«Наше спільне завдання з органами місцевого самоврядування – забезпечити позитивну динаміку сплати податків до бюджетів громад. Саме своєчасні податкові надходження – основа бюджетної стабільності у кожній територіальній одиниці. Вкотре наголошуємо, що лише за належної уваги лідера громади до питань офіційного працевлаштування громадян та впорядкування земельних відносин бюджети отримуватимуть податкові надходження вчасно», -–зазначив виконуючий обов'язки начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Посадовець підкреслив, що фахівці податкової служби завжди якісно опрацьовують інформацію про потенційні джерела надходжень, яку надають органи місцевої влади.

«Офіційна держреєстрація підприємництва, легалізована праця та повний облік земельних ресурсів і нерухомості, що підлягають оподаткуванню, – це ті важливі моменти, на яких повинні зосередитися керівники громад. Фахівці податкової служби в якості партнерів-консультантів завжди допоможуть фаховою порадою, а при потребі – вживатимуть заходів контрольно-перевірочного характеру в межах компетенції», – підсумував Олег Гирикович.

Читайте також:  На Волині зріс відсоток податкових надходжень

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024