У Дубні встановлять 11 нових камер системи «Безпечне місто»

07 Лютого 2020, 11:14
У Дубні встановлять 11 нових камер 1088
У Дубні встановлять 11 нових камер

У Дубні оновлять систему відеоспостереження в центральній частині міста.

На позачерговому засіданні виконкому Дубенської міськради під головуванням заступниці міського голови Ольги Ляшенко наприкінці січня затвердили проєктно-кошторисну документацію на «Нове будівництво інформаційно-телекомунікаційної автоматизованої системи міста Дубно «Інтегрована система відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечне місто Дубно». Загальна кошторисна вартість системи відеоспостереження становить майже півтора мільйона гривень  – 1,5 мільйона гривень.

«Вказаний проєкт – це будівництво нової оптоволоконної мережі у центральній частині міста Дубна. Зокрема, у цю мережу будуть включені камери відеоспостереження нового типу (з розпізнаванням номерних знаків автомобілів та детекцією руху). Ця система містить в себе аналітичний модуль пошуку відео за необхідним параметрам. Це принципово нова система відеоспостереження міста, яка замінить у центрі міста наявну застарілу систему, побудовану 2004 року», – пояснює Юрій Яцюк, начальник відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення міськради.

За ухваленим рішенням система до системи мають включити 11 камер. Їх розташують на в’їзді в місто з боку вулиці Шевченка, у сквері біля заповідника, на майдані Незалежності, на перехресті біля «Солодкого дому» та автовокзалі. Також система транслюватиме інформацію для Дубенського відділу поліції, СБУ, козацької варти.

До слова, щоб забезпечити прозорість і підзвітність діяльності Дубенської міської ради, функціонує система електронного голосування депутатів «Віче» з можливістю онлайн трансляції на офіційний канал міської ради у Youtube.

Читайте також: У Сарнах банкір привласнив півмільйона гривень

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024