У прокуратурі з'ясують, скільки грошей розтратили на ремонті доріг на Володимирщині

09 Лютого 2020, 12:27
Дорога Амбуків – Дарницьке – Заріччя 1260
Дорога Амбуків – Дарницьке – Заріччя

Володимир-Волинська місцева прокуратура зареєструвала кримінальне провадження про розтрату бюджетних коштів і зловживання, вчинені посадовцями Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації, службовцями органів місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання.

Зловживання та розтрату вивили у ході здійснення у 2019 році ремонту доріг місцевого значення у Володимир-Волинському районі, – інформує пресслужба прокуратури області.

Вартість робіт перевищує 37 млн. грн. Поте якість доріг не витримує жодної критики – дорожнє полотно почало псуватися одразу після ремонту, викликаючи нарікання мешканців навколишніх сіл. Крім того з'ясувалося, що роботи не виконані в повному обсязі, хоча кошти за них були сплачені.

У ході проведення огляду доріг та перевірки документації встановили невідповідність якості виконаних робіт, а також розбіжності в об’ємах виконаних робіт з об’ємами, зазначеними у довідці про вартість будівельних робіт та витрат, і акті приймання виконаних робіт.

Відомості про внесення недостовірної інформації до офіційних документів задля розтрати бюджетних коштів внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Володимир-Волинська місцева прокуратури.

Триває досудове розслідування, яке має на меті з'ясувати, хто причетний до вчинення цих незаконних дій та скільки бюджетних коштів розтратили учасники оборудки.

Нагадаємо, саме мешканці Устилузької об'єднаної громади першими звернули увагу на недобросовісний ремонт відрізку дороги Амбуків – Дарницьке – Заріччя.

Світлини дорожнього покриття мешканці громади прислали на електронну адресу Район Володимир-Волинський.

Читайте також: Володимирчани показали, який вигляд має дорога, яку відремонтували місяць тому





Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024