ТОП-7 закладів Луцька для розкішного бенкету

09 Лютого 2020, 13:45
ТОП-7 закладів Луцька для розкішного бенкету 8854
ТОП-7 закладів Луцька для розкішного бенкету

Знакових подій у житті кожного стається чимало. Хочеться закарбувати в пам'яті тільки хороші емоції та гарний відпочинок. У Луцьку та районі є заклади, які допоможуть весіллю, ювілею, хрестинам чи іншому приводу для радості стати вашим найкращим днем. 

Бізнес.Район зібрав для вас сім закладів, у яких можна замовити ідеальне свято. 

 Zagorod

Волинян гостинно запрошують відвідати готельно-ресторанний комплекс Zagorod. Це чарівне місце за містом,  у яке вам захочеться повернутись. Тут – фантастична їжа, доброзичливе обслуговування, неповторна атмосфера, гарно оформлений інтер’єр і відповідно підібрана музика. Zagorod може стати місцем зустрічей, путівником у важливих подіях вашого життя або ж просто рестораном, де подають ваші улюблені страви.

Меню ресторану Zagorod витримано в кращих традиціях поєднання української та європейської кухонь. Для комфортного та затишного проживання відвідувачам пропонують котедж на два номери та номер люкс із басейном. Натуральне дерево, екологічно чисті матеріали – все, щоб ви відчували себе як вдома!

Хочете зміцнити здоров’я і отримати позитивні емоції – завітайте до лазні. Вам запропонують баню на дровах, римську парну, теплий басейн величиною 3х5 метрів, купіль з холодною водою та камінну залу для відпочинку.

Адреса: вул. Луцька, 18, Гірка Полонка. Забронювати столик, лазню чи номер у котеджі можна за номерами телефонів: (099) 000-94-41 або (097) 000-94-21.

Зелений гай

Відпочинковий комплекс «Зелений гай» – це заклад із 14-річним досвідом проведення весільних святкувань. Тут точно знають, як зробити все так, щоб аж дух перехопило. У закладі працюють справжні профі своєї справи. Кухарі-віртуози запропонують молодятам різні варіанти меню, від простішого до унікального та вишуканого. І яким би не був ваш вибір, можете бути певні, все буде надзвичайно смачно, сподобається навіть найвибагливішому гурману.

Адміністратори закладу з легкістю допоможуть визначитись з розташуванням столиків, декором, підбором музики, а ще запропонують зробити виїзну церемонію у білосніжній арці на чудовій озелененій території закладу.

Для молодят у закладі запропонують безліч приємних «бонусів», як-от: готельний номер у подарунок, білий декор весільного залу, безкоштовну доставку гостей мікроавтобусом (15-20 осіб) та -20% на поселення гостей у готелі.  Усі деталі та вільні дати ви можете дізнатись у адміністраторів закладу: (067) 334-21-41, (063) 407-66-16.

Розташування: Копачівка, 11 км по трасі Луцьк – Ковель. Також переглянути атмосферу закладу ви можете на офіційній сторінці у Facebook.

Корона Вітовта

 Один з найстаріших ресторанів Луцька, «Гастрогалерея Корона Вітовта»,  має унікальний досвід у організації та проведенні урочистих подій, в тому числі кейтерингу. Зала ресторану має можливість прийняти до 80 гостей. У теплу пору до послуг гостей  також  літній майданчик під самісінькими стінами Замку Любарта, що надає святу додаткової урочистості. 

У  «Корони Вітовта» немає практики мінімального замовлення. Під будь-який розумний бюджет фахівці розробляють та складають меню заходу, виходячи з певної кількості їжі, яка за фізіологічними нормами буде відповідати характеру урочистості.

Розміщення гостей у головній залі ресторану може бути здійснено як за прямокутними, так і банкетними  круглими столами. З «Короною Вітовта» співпрацюють найкращі декоратори та флористи, які нададуть  приміщенню особливого урочистого вигляду.

Найкращі ведучі та виконавці України та Волині забезпечать унікальну індивідуальну програму на будь-який час. Сучасне мультимедійне обладнання дозволить також транслювати під час урочистостей сімейне відео. «Корона Вітовта» також прихильно ставиться до залучення гостями власних виконавців та ведучих.

«Корона Вітовта» гарантує харчову безпеку гостям шляхом реалізації програми оцінки та попередженню ризиків. У рамках програми НАССР заклад також провадить вхідний радіологічний та нітратний аналіз сировини. Саме тому, згідно з правилами «Корони Вітовта» не вітається принесення замовниками власних продуктів.

«Корона Вітовта» розробила дієву систему лояльності для гостей. При замовленні урочистостей бюджет замовника зменшується на суму накопичених коштів за власними картами «La Card», для власників клубної карти також надається одноразова річна знижка на День Народження та весілля у розмірі -15% від чеку. Іменинники ювіляри можуть розраховувати  на -20 відсотків від чеку.

Унікальною  і революційною є пропозиція ресторану за алкоголем, адже для відзначення урочистостей «Корона Вітовта» надає знижку -50% на алкоголь, що в результаті відповідає цінам у роздрібній торгівельній мережі.

Своєю самобутньою кухнею  і  фірмовими стравами «Корона Вітовта» славиться далеко за межами Луцька, однак  фахівці ресторану готові розробити меню для урочистості, що враховує будь-які побажання замовника, в тому числі за національними та релігійними  вимогами.

Адреса: м. Луцьк, Замкова площа, вул. Плитниця,1. Деталі дізнавайтесь за тел. (095) 789-25-05, (097) 390-86-88. Сторінка закладу у Facebook ТУТ.

Рестпарк

Рекреаційний комплекс «Рестпарк» – це місце, де кожна деталь покликана зробити ваше свято по-справжньому особливим. Основний зал з вишуканим європейським інтер’єром може вмістити до 200 персон. А додатковий бенкетний зал стане приємною несподіванкою для ваших гостей: кенді-бар, пивний і елітний стіл, коктейльна альтанка – це лише маленька частина того, чим тут можуть вас здивувати. І не сумнівайтесь – місця вистачить кожному! Кваліфіковані адміністратори і шеф-кухар допоможуть визначитись з меню заходу і підберуть для вас найкращий варіант.

1

Також тут вам порадять музичний супровід, декор, флористику і багато іншого, що зробить ваше свято незабутнім. Професійний і доброзичливий персонал – важливий аспект будь-якого заходу. Тут цього вдосталь. Величезна мальовнича територія РК «Рестпарк» - безумовно є його візитною карткою. У теплу пору року важко відмовити собі у відпочинку на свіжому повітрі. Комплекс пропонує затишні еко-альтанки, родзинкою яких є альтанка на воді. Для відпочинку з дітками заклад має спеціально обладнаний майданчик.

Якщо ж обрати РК «Рестпарк» для весілля, то приємним бонусом стане білосніжна виїзна церемонія на лоні мальовничої природи і величезна ротонда, яка служить модерним майданчиком для запальних танців. Для заходів більш ділового спрямування у РК «Рестпарк» є сучасний конференц-зал з повним комплексом мультимедійного обладнання.

Новим напрямком, у якому працює «Рестпарк», є кейтеринг. Особистим рекордом можна вважати виїзний бенкет на 800 людей. На території закладу також функціонує готель. Стильні і зручні номери будь-якої категорії і три дерев’яні котеджі зроблять ваш відпочинок ще більш комфортним.

Кожна локація закладу – це вже готова фото-зона, створена лише для того, аби зафіксувати для вас цю особливу мить. Вигідним є і розташування рекреаційного комплексу: 9 кілометрів від центру міста і зручне транспортне сполучення. Адреса: вул.. Рівненська 135, с. Струмівка, Луцький район.

Деталі дізнавайтесь за тел. (095) 115-59-79.

Джерела

«Джерела» – затишний готельно-ресторанний комплекс, який розташувався на трасі Луцьк-Рівне. Тут ви зможете оцінити високий сервіс обслуговування та смачну Українську кухню зупинившись перепочити, організувавши корпоративні зустрічі або відсвяткувавши урочисті події.

У закладі є банкетний зал, який вміщує до 160 гостей з окремим входом, гардеробом та просторою терасою для танців, або виїзних церемоній. Також ресторан має чотири окремих зали на різну кількість гостей та «банкетку» на 12 гостей з виходом на терасу, з якої відкривається чудовий краєвид.

Територія комплексу відмінно підійде для проведення фотосесій будь-якого формату.

Готельні номери класу стандарт, напівлюкс та люкс розміщені в окремих будиночках посеред лісу. Гостей готелю ресторан почастує смачними та поживними сніданками.

Родзинка закладу – сімейство маленьких декоративних кроликів.

В середині комплексу є озеро з пляжем, де Ви влітку зможете позасмагати, доки Ваші діти розважатимуться на канатному містечку. Також для відпочинку у теплу пору року Вам запропонують альтанки на різні компанії від 10 до 40 гостей. Не зважаючи на розташування закладу, адміністрація турбується про те, щоб на території не було комарів.

Для любителів активного відпочинку є тенісний корт та поле для міні-футболу. А в холодну пору року ви зможете зігрітися, відвідавши баню та сауну. Девіз закладу: «Ми задовільнимо навіть найвибагливіші Ваші бажання».

Адреса: Ківерцівський р-н, с. Ромашківка, вул. Шевченка 2. Тел. (067) 333-80-30, (067) 333-80-20, (095) 300-09-09.

 Чевермето

«Чевермето» – це мережа ресторанів болгарської кухні з багаторічним досвідом. У меню ресторану представлені страви болгарської та балканської кухні, гриль-меню. Кожен із ресторанів мережі є унікальним. Наприклад, ресторан у Рованцях пишається своєю камінною залою. Ресторан, що на проспекті Молоді у Луцьку, має сучасну літню терасу та зручне розташування.

Справжньою гордістю ресторану, що знаходиться на вулиці Дубнівська, є велика літня тераса «Колізей». Це унікальна можливість відсвяткувати ваше весілля у європейському стилі. Також тут можна відпочити в затишних альтанках, що оснащені кондиціонерами для літнього сезону, а взимку – обігріваються.

Окрім того, відвідувачів чекають у ресторані «Чевермето Дубок», що розташований у Ківерцях на вулиці Чкалова. Навколо закладу вас потішить гарний ліс, приємний краєвид, піч та гриль на дровах.

Турботливий персонал врахує усі ваші побажання і зробить усе можливе для комфортного та незабутнього святкування визначних подій і просто щоденного відпочинку. Сторінка закладу у Facebook ТУТ.

Контакти:

YAVIR

Хочете відсвяткувати важливу подію подалі від міста на свіжому повітрі – вам завжди раді у лісовому ресторані YAVIR.

«Ми спрощуємо важкий вибір між цивілізацією та відпочинком на природі. Наш еко-ресторан –  лакшері в серці лісу», – кажуть адміністратори закладу.

Екстер’єр. Ресторан іще над самою дорогою, але вже серед дикої природи. З оригінальними бесідками та просторою терасою. Екологічний дитячий майданчик, доріжки (є можливість на місці взяти на прокат велосипеди), дендропарк, вольєр з оленями та косулями. Вишукана простота та природна елегантність – оригінальна фотозона для вас та ваших гостей.

Інтер’єр. У YAVIR все  заспокійливо комфортно і витончено просто. Без зайвих елементів у декорі. Відтінки світла. Відтінки сірого. Натуральне дерево у поєднанні з панорамними вікнами – для безперешкодного замилування природою, яка довкола.

Кухня. Трендові сезонні страви. Ніжні десерти зі свіжих ягід, де натуральність – в усьому. Овочі та м’ясо з мангалу. Страва від шеф-кухаря. Ексклюзив – страви з дичини: ескалопи з оленини з картопляними книдлями, мітболи з оленини з лісовими грибами та картопляним пюре, смаженина з м’яса кабана та овочів, заєць, тушкований у сметані, та багато іншого (розкриємо секрети при замовленні). Ваші гості будуть вражені, не сумнівайтеся.


Сервіс.  YAVIR цінує свого клієнта. Тому тут готові обговорювати всі ваші оригінальні побажання.

Адреса: 38-й км у напрямку Луцьк-Рівне (с. Кадище Ківерцівського р-ну).

Номер для бронювання: 0662617727.

Заклад у Фейсбук ТУТ.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024