Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
БІЗНЕС.РАЙОН
М'ясо на Старому ринку
М'ясо на Старому ринку

Як у Луцьку на Старому ринку працюють м'ясні точки без світла

09:00 12.02.2020
384

М'ясо тримають у вимкнених холодильниках, бо на вулиці достатньо холодно, каже продавчиня.

Вже тиждень до лівої частини Центрального ринку у Луцьку не постачають електроенергію. У «Волиньобленерго» кажуть, що лінія аварійно відключилася через пошкодження кабелів після спроби знести ринок на початку лютого.

Тим не менше, м'ясна точка одразу біля широкої дороги посеред ринку продовжує працювати, і очевидно, користується неабияким попитом. Продавчиня каже, що вона торгує м'ясом вже 28 років, і тому точно знає, як потрібно зберігати м'ясну продукцію, аби вона не зіпсувалася. За її словами, холодильники треба вмикати при температурах, вищих, аніж зараз у місті. Тому м'ясній продукції з її контейнера, каже жінка, нічого не загрожує. Продавчиня демонструє накладні, щоб показати, що м'ясо свіже – його привозять кожного дня. Потім звертає увагу на свої перемерзлі руки, мовляв, за таких умов кавбасам з вітрини точно нічого не зашкодить. На ційторговій точці заряджати постійно доводиться тільки акумулятори до електровагів.



За словами продавчині, вона готова відповідати за якість продукції, яку продає, адже дорожить репутацією, здобутою за роки роботи.

Довідково: Напівкопчені і варено-копчені ковбаси в холодильній вітрині можуть зберігатися до 10 діб, а сирокопчені – до 30 діб за температурного режиму від 0° С до +6° С і відносної вологості повітря не більше 60%. А от за температури +8° С термін зберігання зменшується до 72-х годин і 15 діб відповідно.

Читайте також: Ринок треба перенести: Громадська рада Луцька звернулася до лучан




Передрук у ЗМІ без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонено

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
21 лютого
Сьогодні
Вчора
19.02.2020
Топ оголошення
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Обміняю
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин