Курячі фейки, або ж кому заважає бренд здорової курятини «Епікур»

12 Лютого 2020, 17:34
2057

ТМ «Епікур» продовжує свій розвиток на ринку України та вже стала улюбленим брендом для сотень тисяч сімей, які вибирають натуральне м'ясо, вирощене без антибіотиків.

Однак, успіхи компанії подобаються далеко не всім, і ті, хто не дотягує до стандартів Епікур намагається дискредитувати його черговою порцією фейків в ЗМІ, розповідають у компанії.

Цього разу, недруги бренду не придумали нічого кращого, ніж заявити, що Володимир-Волинська птахофабрика закуповує антибіотики, і нібито вони також використовуються для виробництва Епікур. Тільки ось чорні PR-щики, які намагаються дискредитувати бренд не врахували, що на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики виробляють відразу декілька торгових марок. Та й на самому підприємстві ніколи не приховували, що для торговельних марок, які виробляються за стандартною технологією антибіотики можуть застосовуватися виключно в лікувальних цілях. В той час, як у виробництві «Епікур» відсутні антибіотики на всіх етапах, від курчати до готової продукції. І навіть для лікування курки.

Щоб курчата Епікур не хворіли, їх годують натуральними кормами, розробленими за авторською рецептурою з вітамінами і пробіотиками. Якщо ж все-таки їх довелося лікувати антибіотиками, то таке м'ясо продають вже під іншими торговими марками.

Читайте також:  Команда Епікур пробігла естафету «навколо Землі»

Корми і курчат «Епікур» досліджують в державних сертифікованих лабораторіях на 10, 20, 30 і 41 день їх вирощування. Коштують ці аналізи порядку 130 тисяч гривень на місяць. Те, що куряче м'ясо Епікур вирощено без антибіотиків і інших шкідливих речовин, в компанії можуть підтвердити висновками лабораторій на кожну партію продукції.

Варто відзначити, що обсяг протимікробних препаратів, який купується Володимир-Волинською птахофабрикою для лікування птиці, яка вирощується за стандартною технологією мізерно малий у порівнянні з іншими виробниками, для яких прибуток поки залишається важливіше якості і здоров'я споживачів.

 А дані про закупівлі антибіотиків по кожній птахофабриці можна знайти у відкритих джерелах.

«Будьте уважні і критичні до інформації, яку бачите. Довіряйте тільки фактам і перевіреним джерелам», – наголошують у «Епікур».

Читайте також: Рівень лояльності працівників Володимир-Волинської птахофабрики зріс до 81%

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024