Для луцьких бізнесменів надаватимуть кредити на особливих умовах

19 Лютого 2020, 15:15
621

У Луцьку банки надаватимуть підприємцям кредити на розвиток бізнесу за особливою програмою «5-7-9 %».

Про це йшлося на засіданні координаційної ради з питань розвитку малого та середнього бізнесу у Луцьку.

На засіданні були присутні представники ПриватБанку, Укргазбанку, Укрексімбанку та Ощадбанку. Вони розповіли підприємцям про переваги кредитування саме у їхніх банках та пояснили як працює кредитна програма «5-7-9 %». Кредитні кошти надходитимуть з Державного фонду розвитку підприємництва.

Усі банки надають однакові послуги на схожих умовах з деякими відмінностями. Детальніше про кожну пропозицію можна дізнатися безпосередньо на сайтах банків.

«Один момент, який важливо озвучити, це те, що кошти не надходять безпосередньо на рахунки підприємців. Кошти направляються напряму до вашого партнера. Тобто, наприклад, коли ви купуєте якесь обладнання, то кошти направляються напряму до постачальника цього обладнання», – зазначила експертка з фінансування мікро та малого бізнесу ПриватБанку Інна Дудко.

 Для цієї програми кредитування держава виділила обмежену суму. Тому, якщо підприємці планують взяти участь, то представники банків радять якнайшвидше ознайомитися з умовами та обрати те, що підходить найбільше.

Читайте такожНа луцьких маршрутах №27 і 27а буде новий перевізник

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024