Волинські роботодавці отримуватимуть попереджувальні листи за неповну плату працівникам

19 Лютого 2020, 13:51
969

Волинські роботодавці, які допускають випадки неповної оплати праці своїх найманих працівників, на офіційні електронні адреси отримуватимуть «Пам’ятку відповідального працедавця».

Така норма почала діяти з 18 лютого. Про це повідомляють у ГУ ДПС у Волинській області. 

Новий вид друкованої продукції для платників податків, окрім електронної розсилки засобами телекомунікаційного зв’язку, розміщений на субсайті територіальних органів ДПС у Волинській області та на сторінці Головного управління ДПС у Волинській області в мережі «Facebook».

Кожен представник бізнесу може ознайомитися з рекомендаціями податкової служби щодо недопущення порушень податкового законодавства при оплаті праці.

Зокрема, щоб не потрапляти в поле зору ревізорів, податківці пропонують працедавцям дієвий алгоритм повної легалізації своїх найманих працівників.

За умови виконання рекомендацій, фахівці податкової служби не матимуть підстав інформувати органи Держпраці про можливі порушення та аргументів для проведення перевірок підприємств з питань, пов’язаних з оплатою праці, наголошують в Головному правлінні ДПС у Волинській області.

Читайте також: На Волині місцеві бюджети отримали більше плати за землю

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024